Witamy na GTAOnline Obecny czas to 2018-12-17, 07:53 Użytkowników: 77026
Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Faq | Regulamin | Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Lagujące auta
Autor Wiadomość

Kulegg 





Informacje
Wiek: 38
Na forum: 399 dni
Posty: 212
Piwa: 1
Respekt: 50

Wysłany: 2018-11-14, 08:27   Lagujące auta



Witam, mam jeden problem, ogólnie mój serwer jest gotowy do otworzenia, jest to pseudol lecz inny niż każdy bo w graniach rozgrywka jest na całe san andreas, oczywiście jeszcze pracuje aby napewno była na całe san andreas, mam jeden kłopot, mianowicie jak wsiadam do auta (bylejakiego), i ma to każdy gracz, to jak się wsiądzie nie ważne czy na g czy na kierowce, ma się takie lagi, że z 70fps mam 30/20. Po wysiądnięciu z auta mam normalnie 70fps. Jestem pewien że spowodowane jest to frakcjami, dlaczego? Gdyż jak robiłem nowe frakcje, skopiowałem folder frakcji SAPD, i poprostu przerobiłem wszystko na frakcje nowe, z nazwami itd pozmieniałem. Mam paczke P.Y.S 3.0, usunąłem pliki Camera S i C które były w plikach pysa w każdej frakcji, gdyż to myślałem że laguje, bo różne frakcje mają tą samą opcje co sapd i laguje, lecz nadal laguje, jak to naprawić?

[ Dodano: 2018-11-14, 11:23 ]
Juz naprawiłem, zamknac temat

Postaw piwo autorowi tego posta
 
Tagi: lagujące :: auta
Anonymous



Dołaczył: Wczoraj 0:00
Posty: 1
Skad: google.com


Anonymous Koniecznie zajrzyj na:







Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wersja do druku

Skocz do:  


phpBB by Przemo modified by xXx 2003-2016

Template GTAONLINE created by gtaonline.pl



Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 18