Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2017-03-12, 15:37

Pansoap

Na forum: 3374 dni
Nick w MP: Soapdd!

Respekt: 50

Cze??! Ostatnimi czasy pobra?em sobie paczk? IYW ( Its your world ) i mam problem z pracami. Je?eli tylko na autobusach, dodo czy gdzie indziej odbior? kas?, to dostaj? bana za " Money Hack ". Wiem, ?e b??d le?y w ogrpg-core, lecz przeszuka?em wszystkie pliki par? razy i nic nie znalaz?em. Je?eli kto? mia? podobny b??d lub ma spos?b na rozwi?zanie tego problemu to by?bym wdzi?czny. Oczywi?cie daj? piwko! ( ogrpg-core, duty admins itp, itd mam podpi?te do mysql i acl )

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2017-03-13, 20:29

xluq

Na forum: 3411 dni
Nick w MP: SagaPlayer8912

Piwa: 3

Respekt: 80

Pewnie to przez duze zarobki, jakbys zmniejszyl to by bylo ok, ale jak nie chcesz to napisz, to sprobuje cos wymyslic,

Wysłany: 2017-03-13, 20:33

amited

Na forum: 3714 dni
Nick w MP: Amited

Piwa: 512

Respekt: 466
Respekt: 466

wi?c przeszukaj jeszcze raz te pliki i zamiast szuka? na oko zaznacz all, control+f i znajd? fraz? "Money hack" i podaj ca?? funkcj? z tym banem

Podpis
"amited" napisał/a:

Wysłany: 2017-03-14, 06:36

Pansoap

Na forum: 3374 dni
Nick w MP: Soapdd!

Respekt: 50

Pliki przeszukiwa?em i przez ctrl+f i r?cznie, Chcia?bym du?e zarobki, a w ogrpg-core nigdzie tego nie ma

Tagi: ogrpg :: prace
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » LUA » Ogrpg prace Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi