Witam!
Moze jest juz taki temat, ale potrzebuje pomocy. Ostatnio zaczely osoby atakowac nasz serwer i dlatego prosze o pomoc. Jest moze jakies anty na to, albo zmienic haslo rcon na jakis kod ciezki do zlamania, bo bezprzerwy wchodzi koles ze zmiennym ip i banuje wszystkich. I nie prosze o pomoc typu zmien komendy ban, czy usun /ban-all. Za pomoc postawie piffko .
Zmie? rcon'a na np. g63#fg%DptO7[]%xD (ja takie has?a mam do wszystkiego), dawaj rcon'a tylko zaufanym osobom, nie pierwszym lepszym co znalaz?e? ich bo robi?e? jaki? nab?r itd... Sprawd? czy nie ma w ?adnym w twoich skrypt?w komendy na wyci?ganie rcon'a.
A jesli nawet to nie pomoze to wez poszukaj gdzies tu na forum byl scrypt ze wpisujesz tam nick adma kto zna haslo a nei ma nicku danego adma to zostanie zbanowany a ty bedziesz mugl zmienic haslo RCON
Je?li to serwer RP to jest taka mo?liwo?? ?e na serwerze jest komenda kt?ra zwyk?y gracz mo?e da? lvl admina.U mojego kolegi na serwerze gdzie by?em adminem by?o takie co? ?e kto? wchodzi? dawa? sobie adma i banowa? wszystkich.Zmiana mapy pomog?a.