|
Wysłany: 2009-08-17, 15:10
|
|
AkiPL

Piwa: 1
|
|
|
|
Siemka Koledzy
Czy M?g?by Mi Kto? w Punktach Napisa? Poradnik do Vice City Jak Wgra? Mody ?
Proponuje za Poradniczek je?li kto? mi napisze
A po Drugie To Te? Chcia?bym Poradnik Ale Jak wgra? save Do gta Vice City
I Za Ten Poradniczek Te? Daje
Bardzo Prosz? pom??cie mi
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2009-08-17, 22:35
|
|
Jareczo
MTA San Andreas

Nick w MP: jareczo[PL]
Piwa: 860
|
|
|
|
Save wgrywasz do Moje Dokumenty/GTA Vice City User Files, a mody przez jaki? program np IMG Tool.
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2009-11-21, 21:40
|
|
tlen

|
|
|
|
Witam, ot?? mam problem z wgraniem save'a. Pr?bowa?em skorzysta? z szukajki ale mam jakiego? debuga, na googlach te? szuka?em, i nic. Wszystko robi? dobrze, wgrywam sava do tego pliczku, ale gdy odpalam gr? to pojawia si? taki b??d (za ka?dym razem, a pobiera?em ju? oko?o 10 save'?w):
Wyczyta?em gdzie? ?e trzeba sprawdzi? wersj? gry. Pisali co? o plikach, w?a?ciwo?ciach --> wersja, ale to by?o do innej GTA. U mnie nie by?o takiego samego lub podobnego pliku, jedynie w pliczku o nazwie mss32.dll w w?a?ciwo?ciach by?a zakadka "wersja". "Wersja pliku: 3.0.0.0". Nie wiem czy to o to chodzi, a nawet je?li, to nie mog? znale?? save'?w do tej wersji, nigdzie nie pisze do jakiej s?. Prosz? Was bardzo o pomoc.
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2009-12-03, 15:43
|
|
IgrexolonO

Piwa: 1062
|
|
|
|
Wersja Vice City > Save. Je?li masz np. jak?? inn? wersje Vice City ni? normaln? (z jakim? modem, i pr?bujesz wgra? sobie save'a z normalnej wersji) to na to nie licz. Vice City Ci tego nie odpali
|
|
|
|
|
|
Anonymous

Na forum: 245 dni

|
Anonymous Koniecznie zajrzyj na:
|
|