Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2010-07-28, 21:39

SzYcHaDami

Na forum: 5926 dni

Piwa: 1

Respekt: 50

Witam, sorry ?e pisz? to tu ale nie wiediza?em gdzie to napisa?. Mam problem poniewa? jestem pocz?tkuj?cym w .pwn i chcia?bym si? dowiedzie? jak napisa? podstawy mapy chodzi mi o to ?eby wszystko mia?o r?ce i nogi. ?eby by? register i login wybiera?ka i jak napisa? cmd i miejsce spawna i w tym wasza rola ?eby poda? mi jaki? dobry poradnik lub chocia? wys?a? pocz?tek. mo?ecie pisa? na gg: ****. Za ka?d? pomoc czeka piwo.
Dzi?ki za all SZYcHaDami

Ostatnio zmieniony przez The Psychol 2010-07-28, 22:54, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2010-07-28, 21:43

BlackDragon1993

Na forum: 6634 dni

Piwa: 429

Ostrzeżeń: 20%
po 1.To nie miejsce na takie tematy bardziej by pasowa?o w PAWNo w pomocach

na pocz?tku zacznij najlepiej na lvdmod.pwn albo lvdm.pwn a jak chcesz napisa? od podstaw zacznij pisa? od szkieletu to znaczy zdefiniuj sobie wszytko itd.

Wysłany: 2010-07-28, 22:19

SzYcHaDami

A co to jest to lvdm?

Wysłany: 2010-07-28, 22:43

mkqueu

Na forum: 6216 dni
Nick w MP: x64

Piwa: 132

SzYcHaDami, mapa, kt?ra jest wraz z SA:MP server.

Wysłany: 2010-07-28, 22:46

SzYcHaDami

A jak mam napisa? mape? Bo mam ma?o czasu a nie wiem jak si? zaczyna iwgl zeby chocia? mo?na by?o wej?? na server chod?by na pust? mape?

Wysłany: 2010-08-14, 19:50

danio741

danio

Na forum: 6491 dni

najlepiej kieruj si? na pocz?tek poradnikami, np wpisz w wyszukiwarce, rejestracja w gui, skopiuj i wklej kod, podem kolor nick?w, potem spawn postaci i co ma si? dzia? przy spawnie, oczywi?cie jakie? wiadomo?ci itd, z czasem zr?b pInfo czyli to plik odpowiadaj?cy poprostu za posta?, plik ini gdzie wszystko si? zapisuje, ale z tym potem, znajdz dobre systemy itd bo samemu trudno je zrobi? chyba ?e masz ch?ci, i po ma?u le?, mo?esz te? pos?ugiwa? si? inn? frakcj? na wz?r.

Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA SAN ANDREAS » SA: MULTIPLAYER » Poradzi mi ktoś z początkiem? Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi