Siema
Mam pewien problem, otoz ostatnio wziela mnie chec, zeby zrobic serwer w MTA z kumplem. Troche poczytalem, posciagalem i pomyslalem, az w koncu wszystko sie udalo - serwer pieknie dzialal do mementu, gdy chcialem wrzucic pare map .
Mam ich dwa rodzaje - jedne maja rozszerzenie .rar a drugie sa w normalnych folderach. Wrzucalem te mapy do resources gdzie przewazaja Archiwa, lecz w panelu pokazalo mi tylko jedna mape z tych co sciagnalem ;/. Drugie mapy te w folderach wrzucilem do folderu UnZippes (czy jakos tak) ktory znajduje sie rowniez w resources, ale zadnej z map nie pokazalo w panelu ;/
Teraz moje pytanie:
Gdzie mam wkleic mapy te zpakowane i te w folderach ?
Mam na dzieje ze szybko odpiszecie
Z gory dzieki za pomoc.
Podpis
W czyms ci pomoglem?
Napisalem mily dla ciebie post ?
Nie dziekuj tylko postaw
Moje nicki:
DM czacha (zmieniony na: [TiP]czacha)
RP Takumi_Sima
Jesli widziales n00bka pod tymi nickami to napewno nie ja
Mapy wrzucasz do resources dok?adnie - C:\Program Files\MTA San Andreas\server\mods\deathmatch\resources
Mapa mo?e by? spakowana do *.zip (nie w *.rar) lub mo?e by? w folderze.
Ok, dodalem pare map, lecz niektore mi nie dzialaja, nie wiem dlaczego. Moze sa zepsute, ale z tym to sobie juz poradze, posciagam inne mapy itp.
Dzieki za pomoc, lap
Podpis
W czyms ci pomoglem?
Napisalem mily dla ciebie post ?
Nie dziekuj tylko postaw
Moje nicki:
DM czacha (zmieniony na: [TiP]czacha)
RP Takumi_Sima
Jesli widziales n00bka pod tymi nickami to napewno nie ja