Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.
Wysłany: 2018-03-14, 21:04


BaSTI







Wiek: 24
Na forum: 489 dni
Posty: 2
Nick w MP: BaSTI



Respekt: 50


Cześć, mam problem z mta:sa. Zainstalowałem mta i po uruchomieniu wyskoczyło mi okienko od nvidi optimus z jakimiś opcjami, ale nie tu lezy problem. Wchodząc na jakiś serwer mam całkowity brak fps, nie wiem czym to jest spowodowane. Prosiłbym o szybką odpowiedź. Z góry dziękuję.

Specyfikacje laptopa:
inel i7-7700HQ CPU @2.80GHz
Nvidia GeForce GTX 1060 GDDR5 6 GB
16 Ram

Ostatnio zmieniony przez Shimeon 2018-09-30, 16:01, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta
 

 
Wysłany: 2018-03-14, 21:13


Barcioo

Kiedyś to było ST






Wiek: 19
Na forum: 1533 dni
Posty: 468
Nick w MP: Bartek.

Piwa: 1245

Respekt: 460
Respekt: 460


BaSTI, Daj grę na okienkowy, a nie masz może shadery albo coś jak nie to wchodzisz w menadżer zadań wchodzisz w procesy i szukasz gta i ustawiasz piorytet na wysoki.

Podpis
Kanał Youtube;
A tu zapraszam
, pomogłem Ci? Wynagrodź mnie :piwo: :)


SUPPORT TEAM- 2016-09-03 do 2018-05-25
Test Mod- 2018-05-25
1k dni na Forum - 2018-01-28


GG: 62111935
Postaw piwo autorowi tego posta
 

 
Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
BaSTI
Wysłany: 2018-03-14, 21:22


BaSTI







Wiek: 24
Na forum: 489 dni
Posty: 2
Nick w MP: BaSTI



Respekt: 50


Instalowałem shadery mmge 3 wszystko chodziło świetnie. Usunąłem je bo nie podobały mi się przesycone kolory, przed tym wszystkim nvidia optimus nie wyświetlała mi się, a mta chodziło cały czas idealnie. Po reinstalacji gta i mta napotkałem się z tym problemem, (optimus) dając tryb zgodności z win 8 (mam win10). Od tamtego momentu fpsy są na poziomie 15, jak na taki sprzęt wydaje mi się być coś nie tak, biorąc pod uwagę, że gta sa nie jest wymagającą grą.

[ Dodano: 2018-03-14, 21:24 ]
"xJakob" napisał/a:

BaSTI, polecam ten komputer wyrzucić bo to zwyczajny szmelc. Mój laptop ma lepsze parametry.

Nie interesuje mnie Twoje zdanie co do specyfikacji sprzętu ;) Nic nie wniosłeś do
rozwiązania problemu to nie udzielaj się. Proszę o pomoc jak człowiek, więc wypadałoby zacisnąć zęby i nie pisać głupot :P

[ Dodano: 2018-04-11, 13:46 ]
przeinstalowalem cala gre i mta na inny dysk i po problemie. Mozna zamknac

Postaw piwo autorowi tego posta
 

 
Tagi: brak :: fps :: mta
Anonymous





Na forum: 245 dni
Posty: 1



Anonymous Koniecznie zajrzyj na:








Wyświetl posty z ostatnich:   

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

Nie możesz pisać nowych tematów
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: