Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.
Wysłany: 2018-08-23, 10:12


czlowiekjaja







Wiek: 13
Na forum: 429 dni
Posty: 76
Nick w MP: czlowiekjaja

Piwa: 315

Respekt: 50


Witam. Mam problem taki że gdy ruszę myszką w MTA nawet gdy nie wejdę na żaden serwer to jest ścinka gdy zrestartuje komputer wszystko działa poprawnie ale po ponownym uruchomieniu MTA dalej występuje ten problem że po ruszeniu myszką od razu jest ścinka. Prosiłbym o pomoc bo w takich warunkach nie da się grać. I chciałbym jeszcze dodać że reinstall nie pomaga.

Postaw piwo autorowi tego posta
 

 
Wysłany: 2018-08-24, 08:19


Atroth







Wiek: 17
Na forum: 1256 dni
Posty: 1093
Nick w MP: Atroth

Piwa: 2757

Respekt: 530
Respekt: 530


czlowiekjaja, nie spotkałem się nigdy z takim błędem. Prawdipodobnie format rozwiąże problem. Przeskanuj komputer antywirusem ( np. Malwarebytes ).

Podpis

Użytkownik - 10-05-2016
Support Team - 17.06.2017
Moderator - 25.11.2017
Mod-Team - 02.07.2018

Postaw piwo autorowi tego posta
 

 
Wysłany: 2018-08-24, 15:53


czlowiekjaja







Wiek: 13
Na forum: 429 dni
Posty: 76
Nick w MP: czlowiekjaja

Piwa: 315

Respekt: 50


Problem udało mi się rozwiązać okazało się że to przez antywirusa AVG który dodawał MTA do trybu cichego i przez to MTA się zacinało. Temat do zamknięcia dziękuję za pomoc. :)

Postaw piwo autorowi tego posta
 

 
Tagi: dziwne :: ścinki :: mta
Anonymous





Na forum: 245 dni
Posty: 1



Anonymous Koniecznie zajrzyj na:








Wyświetl posty z ostatnich:   

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

Nie możesz pisać nowych tematów
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: