Witam mam taki problem na serwer gdy chce wej?? mog? wej?? ale niema wog?le na li?cie serwera w mta ani nie wy?wietla mi si? motd serwera mo?e kto? wie czemu tak jest? daje piwerko
Sprecyzuj bardziej pytanie, co oznacza: "Nie wida? go na li?cie serwer?w.". O sprecyzowanie mam na my?li czy Tw?j serwer jest postawiony na hostingu, czy lokalnie na komputerze, je?eli na komputerze (Lokalnie) wystarczy uruchomi? plik serwera i wej?? w zak?adk? "Lokalne" w wyszukiwarce serwera i serwer b?dzie tam widnia?, natomiast w kwestii hostingu mia?em ten sam problem, aczkolwiek rozwi?zuje si? on sam po jakim? czasie, spr?buj pozmienia? par? razy nazw? serwera albo odczekaj jaki? czas i problem powinien si? rozwi?za?. Je?eli nadal nic nie b?dzie si? wy?wietla? postaram si? pom?c jak mog?.
Tak zmienia?em nazwy na hostingu serwer jest git, serwer wyczytuje jako nie dost?pny
[ Dodano: 2022-02-26, 22:23 ]
a czy b??d mo?e wyst?powa? przez to ?e jest domy?lny port serwera ustawiony wsensie 22003? mo?e trzeba ustawi? inny port niestandartowy?
Dziekuje za odpowiedzi problem byl z portem oraz z bledem w mtaserver.conf wszystkim z sensownymi odpowiedziami da?em piwo tak jak pisa?em ?e dam i temat jest do zamkni?cia dzi?kuje