Witam mam taki problem na serwer gdy chce wejść mogę wejść ale niema wogóle na liście serwera w mta ani nie wyświetla mi się motd serwera może ktoś wie czemu tak jest? daje piwerko
Sprecyzuj bardziej pytanie, co oznacza: "Nie widać go na liście serwerów.". O sprecyzowanie mam na myśli czy Twój serwer jest postawiony na hostingu, czy lokalnie na komputerze, jeżeli na komputerze (Lokalnie) wystarczy uruchomić plik serwera i wejść w zakładkę "Lokalne" w wyszukiwarce serwera i serwer będzie tam widniał, natomiast w kwestii hostingu miałem ten sam problem, aczkolwiek rozwiązuje się on sam po jakimś czasie, spróbuj pozmieniać parę razy nazwę serwera albo odczekaj jakiś czas i problem powinien się rozwiązać. Jeżeli nadal nic nie będzie się wyświetlać postaram się pomóc jak mogę.
Tak zmieniałem nazwy na hostingu serwer jest git, serwer wyczytuje jako nie dostępny
[ Dodano: 2022-02-26, 22:23 ]
a czy błąd może występować przez to że jest domyślny port serwera ustawiony wsensie 22003? może trzeba ustawić inny port niestandartowy?
Dziekuje za odpowiedzi problem byl z portem oraz z bledem w mtaserver.conf wszystkim z sensownymi odpowiedziami dałem piwo tak jak pisałem że dam i temat jest do zamknięcia dziękuje