A servhost, to napisz do nich na BOK, aby dali Ci API. Ale nie wiem czy b?dzie dzia?a?, bo tamten system jest pod serverproject. Ale nie jestem w 100 procentach pewny, ?e nie b?dzie dzia?a?. Pr?buj szcz??cia
@ToxiC Pytanko takie mam. Jak zmieniam dane na swoje forum z s**p-psr na swoje to mi dzia?a, ale na tych informacjach co s? na spawnach te znaki (i) nie wiem jak to si? zwie. Chyba pickupy. To nadal jest ich forum... I na czacie co jest info czasowe te? jest tam info z ich forum i ts. Plik Header Edytowa?em i scripting_functions oraz w bazie danych. I nadal to jest. Przez to nie odpalam serwa bo tu pisze takie forum a tam inne... ;/ Gdzie to edytowa? przegrzeba?em chyba wszystko i nie mog? znale??. Paczaj na SS. Help!
Min3k, w PCS_Header wejdz, nast?pnie CTRL + F, i wyszukaj TXTtexts na spawnach/TP - tam b?dziesz mia? napisy nad pickupami.
No i jeszcze CTRL + F i wyszukaj new reklama_toxic[][] = { i pod tym masz napisy, kt?re pojawiaj? si? na reklamach, tych dynamicznych
Kolejne, CTRL + F i wyszukaj new Reklama_idx, Reklama[][] = {
Toxic. W?a?nie chodzi o to ?e mam tam wsz?dzie pozmieniane na swoje info i nadal jet to ich forum... Pobior? jeszcze raz wszystko edytuje jak pomo?e. Dam edit.
lukasz1998, w bazie danych, PCS_Tele, nw popatrz. Domy?lisz si? po nazwie.
Toxic. W?a?nie chodzi o to ?e mam tam wsz?dzie pozmieniane na swoje info i nadal jet to ich forum... Pobior? jeszcze raz wszystko edytuje jak pomo?e. Dam edit.
Powiedz, gdzie i jaka dok?adnie wiadomo?? wyskakuje.
Aby doda? rangi wchodzicie w PCS_Players i u g?ry macie zak?adke 'Szukaj', w pName wpisujecie sw?j dok?adny nick (zarejestrowany musi by?) jedziecie na do? strony i dajecie 'Wykonaj', nast?pnie znajdzie wam wasze konto, i klikacie 'Edytuj'
Szukacie pola pAdmin jest na samym dole praktycznie:
Obrazek
I tak: 0 - gracz, 1 - admin, 2 - rcon, a jeszcze ni?ej macie 'pMod' i je?eli ustawicie na 1, to gracz b?dzie moderatorem.[/quote]
No tak zrobi?em to Ale chce zmieni? Nazwy Rang Np Head Admin ma na czacie (HA) Mod ma (M) Gdzie moge to zmienic ? ?eby by?o np Groszek (HeadAdmin)