Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.
Wysłany: 2019-04-18, 22:03


ToxiC.







Wiek: 21
Na forum: 2680 dni
Posty: 3864

Piwa: 8243

Respekt: 1143,8
Respekt: 1143,8


Hejka.. Nie umiem sobie poradzić a chciałem pograć coo. Zmieniłem komputer w tym system z 7 na win10 i byc moze to dlatego.
Mianowicie crashuje mi grę, gdy odpala się multi to po zaladowaniu paska wywala.
Kod:

SA-MP 0.3.7-R3
Exception At Address: 0x006F5636
Base: 0x04280000

Registers:
EAX: 0x19510FFF EBX: 0x19504A48 ECX: 0x00823100 EDX: 0xE766CC28
ESI: 0x0000C5B8 EDI: 0x00000001 EBP: 0x0000C5B7 ESP: 0x0177FCE8
EFLAGS: 0x00210207

Stack:
+0000: 0x00000000 0x00000001 0x00863B10 0x76C2BBA0
+0010: 0xC50CDA14 0x426EE354 0x4208AD29 0x008D48F8
+0020: 0x0000012C 0xFFFFB993 0x44B3F3D7 0x45248429
+0030: 0x411D2805 0x0177FF60 0x00848AAB 0xFFFFFFFF
+0040: 0x006F74C1 0x008724AC 0x00C3802C 0x00C3801C
+0050: 0x00C37FF4 0x00000002 0x00000001 0x00863B10
+0060: 0x00000000 0x000000FF 0x005B931E 0x008E2C90
+0070: 0x504D4153 0x6D61735C 0x70692E70 0x7A6F006C
+0080: 0x692E6E6F 0x00006C70 0x50492E64 0x0000004C
+0090: 0x00824200 0x00001800 0x00000000 0x008211B7
+00A0: 0x00001800 0x49742400 0x005B3206 0x00001800
+00B0: 0x0053BCA0 0x00863B10 0x00863A90 0x00863B10
+00C0: 0x0000000A 0x0053E593 0x00863B10 0x00748D00
+00D0: 0x75E416D0 0x00000000 0x0177FF70 0x0030B000
+00E0: 0x017F0000 0x00000008 0x017F5F28 0x00000008
+00F0: 0x00000100 0x00000008 0x000001FE 0x43C80000
+0100: 0x43960000 0x00000000 0x00000000 0x00000320
+0110: 0x00000258 0x00000000 0x0177FE3C 0x003D042E
+0120: 0x00000113 0x00004242 0x00000000 0x00669AC8
+0130: 0x0000018F 0x00000131 0x0000002C 0x0177FE14
+0140: 0x00825EA4 0x0177FF60 0x00825EA4 0x00000000
+0150: 0x0030B000 0x00821D17 0x00835342 0x00000065
+0160: 0x0177FF70 0x008246F1 0x00400000 0x00000000
+0170: 0x01A93827 0x0000000A 0x00000094 0x00000005
+0180: 0x00000001 0x00000A28 0x00000002 0x76726553
+0190: 0x20656369 0x6B636150 0x00003220 0x00000000
+01A0: 0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000
+01B0: 0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000
+01C0: 0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000
+01D0: 0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000
+01E0: 0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000
+01F0: 0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000
+0200: 0x00000000 0x00000000 0x00824588 0x00824570
+0210: 0x00824570 0x0030B000 0xC0000005 0x00000000
+0220: 0x01A93827 0x00000044 0x01AB89C8 0x01B04BD0
+0230: 0x01AC7A00 0x00000000 0x00000000 0x00000000
+0240: 0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000
+0250: 0x00000000 0x00000000 0x00000000 0xFFFFFFFF
+0260: 0xFFFFFFFF 0xFFFFFFFF 0x00000000 0x00000000
+0270: 0x0177FE60 0x0177F6AC 0x0177FFCC 0x00825EA4

SCM Op: 0x0, lDbg: 0 LastRendObj: 0

Game Version: US 1.0


Grzebałem w necie, odpalam jako admin, zmieniałem zgodności itp.
Single działa normalnie.. ktoś miał podobny problem?

PS: Mam pirata bo nie mam stacji na płyty w lapku.. Moze to w tym siedzi problem, jesli ktos ma sprawdzony download to moze wyslac na priv

Postaw piwo autorowi tego posta
 

 
Wysłany: 2019-04-19, 15:21


Thomyroke.)







Wiek: 16
Na forum: 931 dni
Posty: 29

Piwa: 10

Respekt: 60


"ToxiC." napisał/a:

Hejka.. Nie umiem sobie poradzić a chciałem pograć coo. Zmieniłem komputer w tym system z 7 na win10 i byc moze to dlatego.
Mianowicie crashuje mi grę, gdy odpala się multi to po zaladowaniu paska wywala.
Kod:

SA-MP 0.3.7-R3
Exception At Address: 0x006F5636
Base: 0x04280000

Registers:
EAX: 0x19510FFF EBX: 0x19504A48 ECX: 0x00823100 EDX: 0xE766CC28
ESI: 0x0000C5B8 EDI: 0x00000001 EBP: 0x0000C5B7 ESP: 0x0177FCE8
EFLAGS: 0x00210207

Stack:
+0000: 0x00000000 0x00000001 0x00863B10 0x76C2BBA0
+0010: 0xC50CDA14 0x426EE354 0x4208AD29 0x008D48F8
+0020: 0x0000012C 0xFFFFB993 0x44B3F3D7 0x45248429
+0030: 0x411D2805 0x0177FF60 0x00848AAB 0xFFFFFFFF
+0040: 0x006F74C1 0x008724AC 0x00C3802C 0x00C3801C
+0050: 0x00C37FF4 0x00000002 0x00000001 0x00863B10
+0060: 0x00000000 0x000000FF 0x005B931E 0x008E2C90
+0070: 0x504D4153 0x6D61735C 0x70692E70 0x7A6F006C
+0080: 0x692E6E6F 0x00006C70 0x50492E64 0x0000004C
+0090: 0x00824200 0x00001800 0x00000000 0x008211B7
+00A0: 0x00001800 0x49742400 0x005B3206 0x00001800
+00B0: 0x0053BCA0 0x00863B10 0x00863A90 0x00863B10
+00C0: 0x0000000A 0x0053E593 0x00863B10 0x00748D00
+00D0: 0x75E416D0 0x00000000 0x0177FF70 0x0030B000
+00E0: 0x017F0000 0x00000008 0x017F5F28 0x00000008
+00F0: 0x00000100 0x00000008 0x000001FE 0x43C80000
+0100: 0x43960000 0x00000000 0x00000000 0x00000320
+0110: 0x00000258 0x00000000 0x0177FE3C 0x003D042E
+0120: 0x00000113 0x00004242 0x00000000 0x00669AC8
+0130: 0x0000018F 0x00000131 0x0000002C 0x0177FE14
+0140: 0x00825EA4 0x0177FF60 0x00825EA4 0x00000000
+0150: 0x0030B000 0x00821D17 0x00835342 0x00000065
+0160: 0x0177FF70 0x008246F1 0x00400000 0x00000000
+0170: 0x01A93827 0x0000000A 0x00000094 0x00000005
+0180: 0x00000001 0x00000A28 0x00000002 0x76726553
+0190: 0x20656369 0x6B636150 0x00003220 0x00000000
+01A0: 0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000
+01B0: 0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000
+01C0: 0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000
+01D0: 0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000
+01E0: 0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000
+01F0: 0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000
+0200: 0x00000000 0x00000000 0x00824588 0x00824570
+0210: 0x00824570 0x0030B000 0xC0000005 0x00000000
+0220: 0x01A93827 0x00000044 0x01AB89C8 0x01B04BD0
+0230: 0x01AC7A00 0x00000000 0x00000000 0x00000000
+0240: 0x00000000 0x00000000 0x00000000 0x00000000
+0250: 0x00000000 0x00000000 0x00000000 0xFFFFFFFF
+0260: 0xFFFFFFFF 0xFFFFFFFF 0x00000000 0x00000000
+0270: 0x0177FE60 0x0177F6AC 0x0177FFCC 0x00825EA4

SCM Op: 0x0, lDbg: 0 LastRendObj: 0

Game Version: US 1.0


Grzebałem w necie, odpalam jako admin, zmieniałem zgodności itp.
Single działa normalnie.. ktoś miał podobny problem?

PS: Mam pirata bo nie mam stacji na płyty w lapku.. Moze to w tym siedzi problem, jesli ktos ma sprawdzony download to moze wyslac na priv


Skoro to pirat, to zobacz czy masz folder CLEO, jak masz to sprawdź zawartość folderu i usuń pliki z rozszerzeniem .cs jeśli takowe będą. Na pewno nie jest to wina Windows 10, bo SA-MP działa dobrze na nim (u mnie również).

Postaw piwo autorowi tego posta
 

 
Wysłany: 2019-04-22, 23:15


ToxiC.







Wiek: 21
Na forum: 2680 dni
Posty: 3864

Piwa: 8243

Respekt: 1143,8
Respekt: 1143,8


Odinstalowalem i usunalem dokladnie wszystkie pliki GTA (w tym z dokumentów)\
Zainstalowalem GTA na inny dysk
Sciagnalem innego cracka

Pomogło, działa luks. Nie wiem która z tych opcji pomogła, ale gdyby ktoś potrzebowal. Pozdro.

Postaw piwo autorowi tego posta
 

 
Tagi: craash
Anonymous





Na forum: 245 dni
Posty: 1



Anonymous Koniecznie zajrzyj na:








Wyświetl posty z ostatnich:   

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

Nie możesz pisać nowych tematów
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: