Wysłany: 2025-06-20, 22:09
|
|
Sakadenik

Nick w MP: Sakadenik
Piwa: 274
|
|
|
Siema, oddaje ruletke która działa tak jak na MegaRPG OG (2020). Nigdy nie było takiej na forum, a mi się już nie przyda więc oddaje.
Autor: Sakadenik (ja)
Aby działała należy zrobić w bazie danych `sakadenik_ruletka` oraz: id (AI no to tam zeby uzupelnialo), color (text) a następnie po odpaleniu skryptu wpisać /bety (wygeneruje to cały schemat betów.) Dodatkowo można przewidywać najbliższy czerwony/zielony/czarny za pomocą /wynik <red/green/black>. W rogu GUI jest ID rundy, oraz jest odczyt ruletki z grafiki. Nie wiem, ktos chce to niech pobierze tylko niech zostawi mi piwo. (SKRYPT ZAKODOWANY bo udostępniam go tylko do użytku, ale kod jednak zostawił bym sobie, nie posiada on żadnych backdoorów aktualnie na MTA można to sprawdzić strzelam na milion sposobów albo nawet to zdekodować jakimś decompilerem idk)
edit: Dodatkowo dla osób będących na duty o levelu 5 (zazwyczaj właściciel) widac w gui kolejny kolor jaki będzie przed rozpoczęciem losowania. Oczywiście podpięte pod pysa bo jakby inaczej?
Link: Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi) | Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować. |
Pokaz: https://www.youtube.com/watch?v=aF0370-IA7g
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 10 piw(a): Szuto, Nikodem4322, Kli4ton, hayvangibi, zetrox125, Lewos34, Keftuu, Lucky!!! :), LerMonEk, michvl. |
 |
Tagi: ruletka :: jak :: megarpg |
Anonymous

Na forum: 245 dni

|
Anonymous Koniecznie zajrzyj na:
|
|
|
|