Cześć, iż pisałem dziś na swój server ostrzeżenia dla graczy, więc zamiast go wrzucić do kosza, podziele się nim z wami.
Możliwe, że są tu wśród nas osoby, które nie potrafią napisać takie komendy, więc łapcie:)
CO ZAWIERA:
Zrobiłem też zabezpieczenie, jeśli gracz ma 0 warnów, admin nie może mu zdjąć tego warna zerowego. bo jakby tak było, to by mogl miec warny na -20 nawet
W kodzie funkcje są podpisane , do czego służą, podpisałem je dla nowych graczy. Nie testowałem go jeszcze, bo mi sie nie chcialo. Dlatego jak będzie błąd napiszcie to poprawie Jeśli chcecie aby do tego 'ala' systemu bylo cos dodane, piszcie. zrobie wersje v2
**Daje PWN i AMX Pozdrawiam, MySQLv12
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)