Wysłany: 2025-06-13, 19:51
|
|
realborixon

Nick w MP: xddd
|
|
|
Fort Carson Roleplay (Edycja #2) – Powracamy 28 czerwca! 🌟
Dołącz do sezonowego serwera roleplay, utrzymanego w kameralnej i luźnej atmosferze!
Czym się wyróżniamy?
✅ Swoboda gry — Luźna atmosfera, nastawiona na wspólną zabawę.
✅ Sezonowy charakter — Nie nastawiamy się na serwer działający całe lata, tylko na intensywną, miesięczną rozgrywkę.
✅ Klimat miasteczka — Chcesz być szeryfem, miejscowym biznesmenem czy szukasz mocniejszych wrażeń?
✅ Eventy i akcje — Codzienne eventy organizowane zarówno przez administrację, jak i samych graczy!
Nie przejmuj się statystykami — wczuj się w klimat Nevady i baw się jak dawniej.
Start: 28 czerwca 2025 o godzinie 20:00
Oficjalny discord: https://discord.gg/42PDSWRuTg
Promocyjny filmik: https://www.youtube.com/watch?v=_kKIUwC-2Cg
|
|
|
|
|
Wysłany: 2025-06-16, 22:39
|
|
MartinPanZycia
Zielony w LUA

Nick w MP: Rodzaje
Piwa: 876
|
|
|
pierwsza edycja była genialna, bardzo miło wspominam grę na Fort Carson RP.
Na plus, że był to server RP gdzie mogłem po cięzkiej pracy nie grindować po X godzin jeszcze na servie by móc kupić auto. Na swoje pierwsze auto zarobiłem w 2h co myślę, że w drugiej edycji będzie to skrócone do 1h. Wybory burmistrza fort Carson były jedne z najlepszych jakie widziałem i realnie wpłynęły na losy Fort Carson. Klimat małego miasteczka był zachowany bo moja postać mogła pogadać z burmistrzem (sołtysem). Na minus pod koniec życia servera myślę że własciciel tego nie widział ale moim okiem chciał zadowolić tych Hardcorowych graczy i moje podejście jest takie, że niekiedy trzeba wiedzieć w RP kiedy grać sztywno ale bez opierania tego na fundamentach nikt nie będzie stał za ladą 24/7 obracał kotlety, na siłę grałem postać w straży pożarnej ale serio darujmy sobię FD bo takie akcje można zagrać postać epizodyczna
|
|
|
|
|
Wysłany: 2025-06-28, 15:48
|
|
MartinPanZycia
Zielony w LUA

Nick w MP: Rodzaje
Piwa: 876