Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2020-12-04, 22:23

metinek

Na forum: 1195 dni
Nick w MP: metin zadymiarz

Piwa: 18

Respekt: 50

Hejka z racji slabiutkiego zachowania "zarzadu" pseudo Mrucznika zwanego Kotnikiem zarzucam full paczuszke z wersji "v0.9" gotowa do odpalenia, jest troche starsza niz obecny ich skrypt ale nie rozni sie tak duzo.

W paczce jest samp-server gotowy do odpalenia, baza, poboczne skrypty ktore mialem zapisane na dysku i sam skrypt ktory kiedys byl na gtao ale zostal usuniety. Wymaga troche poprawek w bazie no i samym skrypcie zeby podpiac to pod serwer ale na localu smiga az milo. Dorzucam jeszcze pluginy pod linuxa zeby nie szukac po internetach przez zamkniete forum sampa :*

Syfnik-RP

Autorem mapy jest Mrucznik, ktory nie ma nic przeciwko wstawianiu SelectPies oraz Ja ;D Calosc stoi na podstawce Godfathera

PS: Nie polecam kupowac pseudo wstawionych skryptow z Mrucznika gdyz nikt oprocz samego Mrucznika(zalozyciela) tego nie posiada

pss; zapomnialem dodac ze paczka oczywiscie ma wszystkie includy, obiekty itp a sama wersja stoi na 2.5.82/83 i zostala zbugfixowana do +- 2.7 a NAJNOWSZA TO Kotnik-RP z polaczeniem pod discord bota i tak dalej

SKAN: https://www.virustotal.co...ab090/detection

Komentarz Wilq dodany 2020-12-05, 22:44To nie giełda, pomagamy na forum.
Ostatnio zmieniony przez Wilq 2020-12-05, 22:44, w całości zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 17 piw(a):
Simkowy_321, Dawidoskyyy, AnakinEU, jeden337, Grabol, Gafuu, wovat12545, Kadzidełko, Steez, MICHAL28, emiltoja, MichcioZIP, kojda21156, Ja3siek, agee, JJEnio, sentence545
Wysłany: 2021-01-23, 20:42

Kolus33

Na forum: 973 dni

Co to jest? MRP znowu powstaje? xD Co? wartego uwagi w ?rodku jest?

Wysłany: 2021-06-29, 00:12

devon333

Na forum: 2242 dni

chcia?em odpali? sobie tego gamemoda mrukola na windowsie bo szukam gamemode do nauki i napotka?em nast?puj?cy problem, gdy pr?buje zarejestrowa? konto to wyskakuje mi ?e wpisuje "z?e has?o" i nie mam mo?liwo?ci si? zarejestrowa?

Tagi: mrucznik :: aka :: kotnik
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Odpowiedz do tematu