Właśnie nie ma a ja jestem z php zielony nie wiem co i jak gdzie dokładnie wrzucić, miałem tak ze w profilu była zakładka postacie ale albo się nie odpalala w ogóle albo był error z player.php
Zawsze się da, tylko pewnie trzeba kilka rzeczy pozmieniac + dodać system rejestracji.Takie coś to kwestia umiejętności.Sam bym się z tym pobawil, ale czasu brak
Nie posiadasz includa a_mysql w folderze includes, pobierz sobie go stad https://github.com/pBlueG/SA-MP-MySQL/releases i wklej include.Nie zapomnij, aby też do odpalenia serwera wgrać plugin mysql.so do folderu plugins.
[ Dodano: 2018-11-27, 06:47 ]
[06] *** Streamer Plugin: Include file version (0x293) does not match plugin version (0x282001) (script might need to be recompiled with the latest include file)
[06] Reading File: blank
[06] Reading File: properties/houses.txt
[06] Reading File: properties/businesses.txt
[06] Reading File: properties/banks.txt
[06] Reading File: properties/police.txt
[06] Script[gamemodes/rp.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[06] Number of vehicle models: 0
Po spadnięciu postaci z jakiegoś mniejszego dachu nie zabiera HP. Niby się zmniejsza, bo widać na pasku, ale zaraz się zapełnia. Wie ktoś co jest grane?