Witajcie! Jako, że posiadam na komputerze już jakiś dłuższy czas zresztą Gamemode tego świetnego serwera , postanowiłem że na ten moment nic mi nie szkodzi żeby go udostępnić i żeby świeżaki na tej scenie miały się w czym bawić i co modyfikować dodawać do swoich serwerów
Jest to prawdopodobnie wersja v1.0.9 chociaż nie za bardzo w to wierzę i nie jestem tego do końca pewny, ale na pewno jest to PTG XD Dodam, że jakąś część kodu osoba od której mam ten gm została celowo wycięta, ale nie przeszkadza to w odpaleniu serwera i swobodnym graniu na serwerze.
Autorem gamemode jest adi888, modyfikowali go: Zamek, Sebaqq, Hugo i bóg wie kto jeszcze.
Gamemode posiada:
- Firmy (Rozbudowane
- Rozbudowane frakcje oraz gangi
- Fajny system towarów
- Sklepy wszelkiego rodzaju
- Bronie, licencje na nie itp
Jest tego mnóstwo
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
PS: bolczi i chłopaki z ekipy musicie podziękować HuGo waszemu drugiemu właścicielowi, że GM wpadł w dalsze ręce. Współczuję wam takiej osoby w zarządzie bo jak przyjdzie co do czego to sprzeda was wszystkich za parę stówek xD
Może jeszcze mam wypisywać skąd co można wyciąć do swojego skryptu.. xD
Bazy danych nie dodaję, żeby za chwilę co drugi lajk w pawn nie odpalił sobie tej mapki i za miesiąc odpalił jakiegoś serwera. Zrobienie bazy to 15 minut czytania i tworzenia tabel w mysql nie jest to jakieś trudne. Po drugie trojan? Pokaż mi dokładnie jaki plik bo nic tam nie ma. Nie mam 16 lat, żeby ludziom na komputery jakieś wirusy wysyłać bądźmy poważni I klika klika, wystarczy podpiąc pod bazę ogarnąc tabelę i śmiga
W sumie to było kwestią czasu, aż ktoś puści to w net. Może trafi się sensowniejsza osoba, niż zarząd obecnego 'ptg' i wykorzysta te mapę w prawidłowy sposób.
Działa!
W końcu będę mógł być właścicielem PTGRP. Ponadto za niedługo pojawi się forum bez bugów (Będę mieć bordowy nick właściciela ). Przy skrypcie pewnie wesprze mnie adi888.
Dzięki ProBaton!