Witam potrzebuj? pomocy na temat panelu dowodu. Chcia?by go zrobi? w gui, przyznawanie przez panel na jak?? tam komend? i sprawdzanie na jak?? tam komend?. Aby za ka?dym razem wy?wietla?o si? gui. Wiem, ?e musz? zrobi? to na set i get accountdata. innego wyj?cia nie mam.
kolego m?g?by? si? wzorow?c na tym http://gtao.pl/getelementdata-vt68035.htm
lecz musisz dodac gui i troche przerobi? aby dane by?y przypisywane do konta nie do autka
Podpis
[you]
, Sprawdź pierwszy serwer Roleplay, stawiający duży nacisk na grę In Character!
www.lss-rp.pl
o gui nie b?de ju? wspomina? poniewa? nawet niewiem czy chcesz w nim liste gracyz czy tylko omend? dodawanie czy mo?e gui dodawanie, gui sprawdzanie wszystko zale?y stw?rz gui i iskrypt i wr?? tu
P.S je?li czego? nie doda?em prosze o uzupe?nienie
Podpis
[you]
, Sprawdź pierwszy serwer Roleplay, stawiający duży nacisk na grę In Character!
www.lss-rp.pl
Na jakiej zasadzie tworzy? odczyt w gui. Powiedzmy setelementdata na ka?dego gracza wybranego z listy. Ka?de pole edit to setelementdata. ?eby potem otworzy? to to da? getelementdata?
Nie chce dla ka?dego tylko dla osoby wybrane z girdlist. Ten co nie ma to nie ma i tyle. Teraz mam drugie pytanie. Jak doda? funkcj? do guiedit ? Poniewa? chcia?bym doda? setelementdata...