Dlaczego tak twierdzisz? Jest kilka os?b, kt?re posiadaj? owy cheat. Wystarczy jedynie dobrze poszuka? i zdoby? par? kontakt?w. Oczywi?cie cheat jest p?atny, gdy? ma wiele ciekawych funkcji i zastosowa?
Ciekawi mnie to sk?d taka wiedza, MTA od czas?w kiedy ja jako ostatni na tej scenie cheatowalem zabezpieczy?o si? porz?dnie, przebudowali zup?enie adresy pami?ci, a na dodatek zablokowali funkcje writeprocessmemory jak i read, wi?c wypowiedzi tego typu raczej nie s? wskazane kiedy twoja wiedza o cheatach ko?czy si? na tym ?e je pobierasz i udajesz boga gry.
Podpis
Osiągnięcia:
- wygrana w konkursie LUA (kat. średnia) - 05.02.18
- 150 reputacji - 06.02.18
- 100 postów - 06.02.18
Mo?liwe, ?e ju? nie dzia?a. Ale wiem, ?e takie co? dzia?a?o na mta bo pewna osoba mia?a przyjemno?? pobawi? si? takim czym?. I niestety ale nie udaje boga gry, wybacz. Nie potrzebuje cheatow, ?eby udowadnia? jaki ja to nie jestem w dan? gr?. Wol? ?wiczy? i pokazywa? swoje umiej?tno?ci graj?c na czysto, pozdrawiam