Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2010-02-11, 21:40

bartekPL

Na forum: 5966 dni

Piwa: 7

Respekt: 80

1 jak podczas gry nie wylaczajac serwa zrobic reload ACL? ze np komu? w pliku ACL dam np moderatora to jak on wejdzie i sie zaloguje to zeby go mial zeby taki reload zrobic bo tak to to by nie wypalilo nie mial by. co musze zrobic by od niowa zaladowac acl na serwie nie wylaczajac serwa?

2. jak zrobic ze jak ktos jest w jakims markerze i wpisze komende to ma taki tekst a jak nie jest w markerze to ma inny tekst na czacie jak komende wpisze?

[ Dodano: 2010-02-17, 11:00 ]
REFRESH

z 2 problemem juz sobi? poradzi?em ale nadal mam problem z tym reloadem acl! prosze o pomoc to dla mnie bardzo wa?ne.
a je?li sie nie da zrobic tego reloadu to czemu jak wejde w panel > resources > manage ACL i jak dam przycisk add object to czemu to nie dziala i nic sie nie wyswietla? to jest dla mnie bardzo wazne i pilne

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2010-03-02, 18:13

wesseb

Na forum: 6824 dni

Respekt: 50

ACL nie musisz ?adowa? wystarczy w web access dodasz moda i jak on si? zaloguje to ju? ma moda.

w ACL panelu admina sie nie da poniewa? jest tam b??d. tak jak m?wi?em musisz przez web access

Postaw piwo autorowi tego posta

Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » LUA Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi