Witam. Ot?? ?ci?gn??em SA-MP 0.3d R2 i folder z plikami do uruchomienia serwera. Plik server.cfg czy co? takiego uzupe?ni?em wygl?da on tak:
Praktycznie nic nie zmienia?em opr?cz gamemode i rcon'a.
Gdy uruchamiam serwer to wpisuj? w adres swoje IP. Gdy wpisz? IP jest co? takiego http://screenshooter.net/6509133/jcbvqkp . Gdy po??cze si? z nim jest The server didn't respond. Nie wiem dlaczego ale raz jak po??czy?em si? by?o normalnie, dzia?a?o itd. ale w SA-MP nie by?o poprawnej nazwy by?o to co na linku (uruchamiam tylko samp-server.exe, wi?cej jest tych plik?w tam)(?ci?ga?em ze strony SA-MP'A) . Pr?bowa?em z NO-IP. Internet mam przez Wi-Fi z Netii. Router nie jest praktycznie wy??czany wi?c IP jest ci?gle takie samo. Nie wiem w czym tkwi problem. Z innymi serwerami ??cz? si? dobrze. Prosz? o szybk? odpowied?. Postawi?
Cliff, on niech wpisze twoje IP, kt?re mo?esz sprawdzi? w serwisie PokaPoka, b?d? niech wpisze twoj? domen? zarejestrowan? w No-IP, nie znam si? na No IP.
Wy??cz firewala, je?eli masz router odblokuj wychodz?ce po?aczenia i przychodz?ce. Odblokuj porty i dzia?aj. Je?eli dalej b?dziesz mia? problem, narzu? sobie nowe ip w po??czeniu TCI&IP