Witam. Mam problem - zam?wi?em na HitMe serwer i go dosta?em tylko, ?e jedni go widz?, a inni maj? (Retreving info... IP Serwera. Mog? si? tylko z FTP po??czy?, mo?e trzeba co? skonfigurowa? czy co ? Mam ju? mapk? i skrypty wgrane ale za chiny nie mog? wej?? na server
Ostatnio zmieniony przez Shimeon 2016-02-17, 18:37, w całości zmieniany 1 raz
Raczej nikt mnie nie zbanowa?, bo 1 sekund? po za?o?eniu ju? wej?? nie umia?em. Pozatym nie pisz? your banned, tylko, ?e nie ma servera.
A jak zrobi? reseta ? PS usun??em samp.ban i dalej to samo
Gtaking zapewne masz wew ip Czyli . Niewidoczne IP nikt go niewidzi itp ... wpisz se port tylko w SA:MP :8551 Lub :7777 i miej wlaczonego sera to ci sie pokaze wew ip mozna zmienic na zew czyli widoczne dajac swojemu hostingowi neta +10 zl do tej oplaty co tera masz A jesli nie chce ci sie placic to pozostaje ci shells.pl i pipni.cz 24/7 servery za free ale lagi jak ch** Cya !.
[ Dodano: 2008-05-06, 22:20 ]
Edit : // Lub sciagnij se hamachi i daj serva i wtedy bedziesz mial pod ip hamachi czyli np 5.155.3.122 Tylko bedziesz musial stworzyc siec aby ktos widzial tego serva bo tak to nikt nie widzi Zreszta na googlach wpisz HAMACHI-Dowload i tyle info i dowload bbedzie : )