Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2015-07-18, 13:09

Szymon9910911

Na forum: 4137 dni
Nick w MP: Tetral [you]

Piwa: 9

Respekt: 70

Witam pisz? znowu wiem ?e was ju? wkurzam ale prosz? o pomoc mianowicie chodzi mi o co? takiego
[G]-Gracz
[A]-Admin
Czat
[G] wpisuje komend? /me robi co?
a u Admina na czacie wyskakuje komunikat
[A] Gracz %s u?y? komendy /me robi co?
i jeszcze jedno pytanko bo chce zrobi? tak? komende dla policji i wojska permisje sobie sam ustawie ale chodzi mi o takie cos /scigany [Id gracza] [Ilo?? dania gwiazdek max.6] ? Za pomoc daje piwko

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2015-07-18, 13:15

IgrexolonO

Na forum: 6809 dni

Piwa: 1062

Respekt: 651,8
Respekt: 651,8Respekt: 651,8

Jako, ?e gdybym da? Ci skrawek kodu, to za cholere by? nie ogarn??, to dam Ci sw?j kod gdzie? z granic 2010/2011 - powinien dzia?a?, a czy dzia?a na pewno, tego nie wiem. I nie komentuj tym, ?e wkurzasz. Bo wkurza to mnie Piorun, albo cyrkiel aka Grigi, a Ty przychodzisz tutaj ?eby si? czego? nauczy?. Oczywi?cie z gotowca za wiele nie wyci?gniesz o ile go nie przeanalizujesz - a wnioskuje ?e tak b?dzie. No ale c??, taki m?j los. Mo?e otworze kiedy? szko?e [*] Zadatki na nauczyciela ju? mam.

Kod:

new bool:eye;

public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
if(eye)
{
new _string[80];
format(_string, sizeof(_string), "%s wpisa? komend\"%s\"", PlayerName(playerid), cmdtext);
SendClientMessageToAdmins(0x33AA33AA, _string);
}

if(IsPlayerAdmin(playerid) && (cmdtext[1] == 'e' && cmdtext[2] == 'y' && cmdtext[3] == 'e'))
{
new _string[80];
if(cmdtext[6] == 'n')
{
eye = true;
SendClientMessage(playerid, 0x33AA33AA, "W?aczy?epodgl?d komend wpisywanych przez graczy!");
format(_string, sizeof(_string), "%s w??czy? podgl?d komend wpisywanych przez graczy.", PlayerName(playerid));
return true;
}
if(cmdtext[6] == 'f')
{
eye = false;
SendClientMessage(playerid, 0x33AA33AA, "Wy?aczy?epodgl?d komend wpisywanych przez graczy!");
format(_string, sizeof(_string), "%s wy??czy? podgl?d komend wpisywanych przez graczy.", PlayerName(playerid));
return true;
}
return true;
}
return false;
}

stock SendClientMessageToAdmins(color, text[]) for(new i;i<players_MAX;i++) if(IsPlayerConnected(i) && IsPlayerAdmin(i)) SendClientMessage(i, color, text);

Wysłany: 2015-07-18, 13:38

Szymon9910911

Na forum: 4137 dni
Nick w MP: Tetral [you]

Piwa: 9

Respekt: 70

Kod:

Mo?e otworze kiedy? szko?e
przyjd? :D i dzi?ki za pomoc tera patrze co i jak ale wielkie thx

Tagi: admin :: widzi :: wszystko
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » PAWN Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi