Dzi?ki dzia?a teraz pr?buje ogarn?? podobny interior do tego jaki by? na PSSM i jak otwiera? te wszystkie drzwi kt?re s? z tym takim "kodem" do wpisania zazwyczaj jak sie nie myle to na serwerach by?o to pod scrollem ale tutaj nie dzia?a Mo?e te? wiesz jak to zrobi?? I jeszcze jak postawi? torb? R1 bo jeszcze jest wentylator ale go si? stawia /wentylator a na R1 nie dziala /polozr1 /rozstawr1 /r1
Og?lnie to nie wiem jaki interior by? na PSSM. Mo?liwe ?e go tam poprostu nie ma dlatego ?e autor nie wyrazi? zgody na jego udost?pnianie. Co do drzwi i dobry R1, najlepiej by?oby gdyby? pokaza? tu kod tych zasob?w, tam na pewno znajdziemy odpowied? na Twoje pytanie. Mo?esz te? przy pr?bie postawienia torby sprawdzi? czy w DB3 (/debugscript 3) nie ma b??d?w.
W DB3 wyskakiwa? jaki? b??d jutro go podam bo ju? nie jestem na komputerze
[ Dodano: 2020-04-16, 01:54 ]
A co do szpitala to wiem ?e autor nie wyrazi? zgody ale czy jest mo?liwo?? poprzesuwania i wgrania nowego interioru.
[ Dodano: 2020-04-16, 01:55 ]
A przy pr?bie nic nie wyskakuje tylko ci?gle jaki? pojedynczy b??d wyskakuje. Jeszcze jest skrypt na deskeort ale ona nawet si? nie wyjmuje a jak wchodze w FTP w np deskeort to nie pokazuje mi zawarto?ci
Drzwi ju? ogarn??em komend? /od otwiera sie a /zd sie zamyka a bramy s? pod /p1