Na Screanach wygl?da to na pot??ny teren, jednak jak si? zaczyna zwiedza? map? to po szybkim czasie trafiamy w te same miejsca - po min. 30min zwiedzania. Ale jak dla mnie gra wci?ga na maxa i mapa jest wystarczaj?ca.
swiat tej gry wg mnie jest cholernie maly, a mowili na stronie ze jest dupny por?wnawczo do poprzednich cz??ci GTA i innych gier rockstara a tak?e popularnych gier od innych producent?w, :O
Moje pytanie gra?e? w GTA V, bo moim zdaniem chyba nie twierdz?c, ?e ?wiat gry jest ma?y. Czego oczekiwa?e? obszaru Stan?w Zjednoczonych. ?wiat GTA V jest najwi?kszym ?wiatem w grach, kt?re do tej pory powsta?y.
Jakos po mapie finalnej odrazu widze ze San Andreas jest wieksze niz to, btw pod wzgledem fajnosci gta sa mozna porownac do 5 i to bez modow . Czekam na wersje PC tej gry i jesli wyjdzie to skocze na bungie bez bungie ale wyladuje na materacach o grubosci 3m i nie dedne xD
1. Nie jest to najwi?ksza mapa dotychczas, bo w grze Fuel by?a wi?ksza. Poza tym wychodzi gra The Crew, w kt?rej odwzorowane s? ca?y Stany Zjednoczone.
2. Mapy z wersji "beta" to tzw. czyja? tw?rczo??. O tym ju? dawno by?o g?o?no (wystarczy sprawdzi? w historii forum i na innych stronach).
3. Wersje beta gier nie r??ni? si? a? tak od wersji finalnych opr?cz kosmetycznych poprawek w rozgrywce oraz modelach i jest to kolejny dow?d na to, ?e ta mapa z wersji "beta" nie jest t? o kt?rej my?licie.
Poza tym m?wcie co chcecie ale jak dla mnie rockstar poszed? na ?atwizn?, bo du?a cz??? terenu poza miejskiego to g?ry, a jak wiadomo g?ra to wykrzywiona p?aszczyzna z na?o?on? tekstur? + flora.
Piorun, LOL nie do?? ?e mapa ma?a to jeszcze obszary g?rskie niedorobione, mogli chocia? przed?u?y? produkcj? gry do listopada, wtedy gra by?aby lepsza ale nie by?oby gameplay?w na YT od polskich youtuber?w. R?wnie dobrze mogli te? robi? na bie??co patche gry kt?re b?d? wprowadza? zmiany takie jak np. poprawki g?r kt?re s? zbugowane, dodawa? wi?cej fajnych opcji, misji, robi? DLC ale to ju? p?atne i wiele innych fajnych rzeczy, tak to tylko GTA Online update'uj?.
ZielonySzarak, w GTA V jest ma?a mapa to ja nie wiem czego Ty oczekujesz. Gra jest r?wnie? aktualizowana w trybie Single-Player tylko musisz posiada? konto Xbox Live Gold.
Aha, to troche g?upio ?e trzeba mie? konto gold nie wiadomo jak to b?dzie z wersj? na pc, je?li trzeba b?dzie p?aci? za aktualizacj? to wol? sobie kupi? BF4, jestem coraz bardziej zniech?cony do kupienia gta 5 na pc i coraz bardziej w?tpie w jej wydanie na t? platform? pozdro.