Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2010-07-10, 08:41

Gtaking

Na forum: 6609 dni
Nick w MP: Gtaking

Piwa: 291

Respekt: 50

Siemka ! Jako , ?e promocja do sampa z servhost si? sko?czy?a , a ja ze swojego nabytego tam 20 slotowego serwera nie zrobi? u?ytku , a bez sensu , ?eby le?a? niewykorzystany - oddam go komu? za darmo . dostanie go pierwsza osoba kt?ra napisze tu swoje GG - na gg dostaniesz wszystkie has?a itd . - prosz? nie pisa? na GG podane w moim profilu - jest nieaktualne .

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2010-07-10, 08:57

Stopek1000

Na forum: 5816 dni
Nick w MP: [POP]Carnage

8404076

Wysłany: 2010-07-10, 08:59

tasiel

STUNTC.pl

Na forum: 6600 dni
Nick w MP: [tc]tasiel_cL

Piwa: 58

Jak serwer jest oplacony juz tylko na miesi?c albo nieca?y miesi?c to nie przyda sie zabardzo nikomu bo nikt w tym czasie nic tam nie rozkrec ani nic chyba ze jaki? klan sobie potrenuje

Wysłany: 2010-07-10, 09:07

Gtaking

Na forum: 6609 dni
Nick w MP: Gtaking

Piwa: 291

Jest to serwer z oferty tych promocyjnych na miesi?c z servhost . oddaj? poniewa? nie mam teraz czasu na sampa , a kto? m?g? nie zd??y? skorzysta? z promocji servhost . Stopek - jak b?dziesz na GG to mi odpisz napisa?em ci wiadomo?? "Cze??" . Dam ci has?a do FTP, Rcona i oryginalnego maila z servhost . Temat do zamkni?cia.

Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA SAN ANDREAS » SA: MULTIPLAYER Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi