Witajcie! Jako, ?e posiadam na komputerze ju? jaki? d?u?szy czas zreszt? Gamemode tego ?wietnego serwera , postanowi?em ?e na ten moment nic mi nie szkodzi ?eby go udost?pni? i ?eby ?wie?aki na tej scenie mia?y si? w czym bawi? i co modyfikowa? dodawa? do swoich serwer?w
Jest to prawdopodobnie wersja v1.0.9 chocia? nie za bardzo w to wierz? i nie jestem tego do ko?ca pewny, ale na pewno jest to PTG XD Dodam, ?e jak?? cz??? kodu osoba od kt?rej mam ten gm zosta?a celowo wyci?ta, ale nie przeszkadza to w odpaleniu serwera i swobodnym graniu na serwerze.
Autorem gamemode jest adi888, modyfikowali go: Zamek, Sebaqq, Hugo i b?g wie kto jeszcze.
Gamemode posiada:
- Firmy (Rozbudowane
- Rozbudowane frakcje oraz gangi
- Fajny system towar?w
- Sklepy wszelkiego rodzaju
- Bronie, licencje na nie itp
Jest tego mn?stwo
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
PS: bolczi i ch?opaki z ekipy musicie podzi?kowa? HuGo waszemu drugiemu w?a?cicielowi, ?e GM wpad? w dalsze r?ce. Wsp??czuj? wam takiej osoby w zarz?dzie bo jak przyjdzie co do czego to sprzeda was wszystkich za par? st?wek xD
Ostatnio zmieniony przez N0TH1NG 2023-03-23, 00:49, w całości zmieniany 1 raz
Mo?e jeszcze mam wypisywa? sk?d co mo?na wyci?? do swojego skryptu.. xD
Bazy danych nie dodaj?, ?eby za chwil? co drugi lajk w pawn nie odpali? sobie tej mapki i za miesi?c odpali? jakiego? serwera. Zrobienie bazy to 15 minut czytania i tworzenia tabel w mysql nie jest to jakie? trudne. Po drugie trojan? Poka? mi dok?adnie jaki plik bo nic tam nie ma. Nie mam 16 lat, ?eby ludziom na komputery jakie? wirusy wysy?a? b?d?my powa?ni I klika klika, wystarczy podpi?c pod baz? ogarn?c tabel? i ?miga
W sumie to by?o kwesti? czasu, a? kto? pu?ci to w net. Mo?e trafi si? sensowniejsza osoba, ni? zarz?d obecnego 'ptg' i wykorzysta te map? w prawid?owy spos?b.
Dzia?a!
W ko?cu b?d? m?g? by? w?a?cicielem PTGRP. Ponadto za nied?ugo pojawi si? forum bez bug?w (B?d? mie? bordowy nick w?a?ciciela ). Przy skrypcie pewnie wesprze mnie adi888.
Dzi?ki ProBaton!