hmm a mo?esz mi poda? linka do tego StrickenKid , i b?d? mia? pewnie z nim problem poniewa? b?d? musia? si? pewnie nauczy? tak jakby od pocz?tku w mysql , w tym pluglinie co do tej pory robi?em to ju? wiedzia?em co i jak zapytania itp. a w tym co m?wisz to pewnie inaczej wszystko
Zapytania s? wsz?dzie takie same, zmieniaj? si? tylko funkcje. Mo?esz te? spr?bowa? plugina od BlueG R39 (teraz chyba kto? inny si? tym zajmuje), bo jest on na bie??co poprawiany i aktualizowany, a StrickenKid ju? chyba da? sobie siana z tym.
Mo?esz na nim robi?, czemu nie. Nie polecam go dlatego, gdy? mia?em z nim problemy, np. cz?ste utraty po??cze? pomi?dzy serwerem a baz? danych albo gorszy problem, mianowicie wczytywanie statystyk. Czasami by?o tak, ?e wchodzi? gracz i jaka? kolumna si? resetowa?a (zmienia?a warto?? na 0) np. kolumna odpowiadaj?ca za ilo?? respektu.
Ja robi? na StrickenKidzie - ma podstawowe funkcje, dla pocz?tkuj?cych w MySQL to wystarcza (mi to wystarcza). R39 od BlueG jest dla bardziej zaawansowanych.