Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2017-05-05, 02:45

.RiV

Na forum: 3587 dni
Nick w MP: Split

Piwa: 2596

Respekt: 597,8
Respekt: 597,8

Cze?c.

Zrezygnowa?em z tworzenia w?asnego RPG. Planuje stworzy? autorski serwer Truck. Wi?kszo?? os?b pyta dlaczego. Ot?? ma?o jest autorskich serwer?w z tym trybem, a dodatkowy autorski serwer by?by bardzo dobry dla spo?eczno?ci MTA. Nie b?dzie na nim tylko je?dzenia i rozwo?enia ?adunk?w. B?d? prace, prawo jazdy, Prywatne pojazdy, systemy domk?w, frakcje. Prawie to samo co na RPG. Ale mam jeszcze wiele pomys?ow nie b?d? wyjawia?.

Prosz? o odpowied? co o tym s?dzicie czy jest sens tworzenia takiego trybu. Ja mysl? ?e tak zaspokoi?oby to Polsk? scen? MTA. Gdzie ostatnio pojawi?o si? wiele tzw. pseudol?w.

Dzi?kuj? za uwag?.

Podpis

Autor OGRPG, na scenie MTA od 2012 roku.

Użytkownik: 08.08.2016
GTAO Member: 06.02.2017
Support-Team: 17.06.2017 & 01.06.2019 - 18.11.2019
Moderator: 14.01.2018 - 09.08.2018

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2017-05-05, 03:25

miau

Na forum: 5219 dni
Nick w MP: makoo

Piwa: 195

Respekt: 50

Cytat:

Nie b?dzie na nim tylko je?dzenia i rozwo?enia ?adunk?w. B?d? prace, prawo jazdy, Prywatne pojazdy, systemy domk?w, frakcje. Prawie to samo co na RPG. Ale mam jeszcze wiele pomys?ow nie b?d? wyjawia?.
To mo?e zr?b RPG? lol
Cytat:

Prosz? o odpowied? co o tym s?dzicie czy jest sens tworzenia takiego trybu. Ja mysl? ?e tak zaspokoi?oby to Polsk? scen? MTA. Gdzie ostatnio pojawi?o si? wiele tzw. pseudol?w.
W?tpi?, ?e kolejny truck, do kt?rego tworzenia brakuje ci nawet pomys??w zaspokoi "Polsk? scene MTA".

Wysłany: 2017-05-05, 11:00

Fanciak

BOT

Na forum: 4446 dni
Nick w MP: Fanciak

Piwa: 1572

Respekt: 500
Respekt: 500

Tylko nie truck plz, ja osobi?cie popieram serwery tj. freeroam czy wojny gang?w tak jak mia?e? w ankiecie, ale taki serwer, kt?ry odwzorowywa?by inn? gr? np. hurtworld te? by?by dobrym pomys?em.

Tagi: pomysły :: dotyczące :: mojego :: przyszłego :: serwera
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » GTA SAN ANDREAS » MTA:SA MULTIPLAYER Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi