Cześć przedstawiam wam ostatnio poszukiwany plik pwn gamemoda z PSZ.
Aby spełnić wymogi regulaminu muszę go trochę opisać. Gamemod zawiera typowe dla serwerów DM umilacze czasu. Między innymi systemy gangów, wojen gangów. Eventy na cmd, takie jak hay, derby, wyścigi itp. Masa zaprojektowanych obiektów jest już wgrana w mapę w dynamicznym systemie ich wyświetlania.
Gamemod pozwala też na przydzielanie rang administratorów i vipów. Posiada dynamiczny pasek statystyk gracza. Baza danych sql.
Nie wiem dlaczego tak się kłócicie ... Ja ją wrzuciłem i chyba wiem dobrze co wrzucam. Nie wprowadzajcie w bład użytkowników.
Edytowałem pierwszy post. Na waszą prośbę wrzuciłem strukturę bazy danych.
No i co wam po starej wersji? Nic, zbugowane zabawy, areny, większość komend nie działa, struktura nie aktualna, ponieważ dodaliśmy pare rzeczy od nas i tyle.
Mapa ma góra tydzień opóźnienia z aktualną mapą na serwerze. A według Ciebie jest stara ... Spora baza już jest, teraz od ludzi zależy jak się z nią rozwiną.
Edit.
Dokonując edycji pilku, w celu dodania tam informacji o osobie upubliczniającej go zapomniałem zapamiętać oryginalną datę edycji. Ale już udało mi się ją ustalić. 8 sierpień 2014.
Na jakich zasadach ? Każdy produkt może mieć licencje, są ich różne typy.
Ta mapa została pierwotnie wydana na zasadach licencji ogólnodostępnej - nonprofit. Nie można tak od siebie nagle stwierdzić, że przerobi się ją na inne zasady i zmieni typ licencji. Tym bardziej, że wy sprzedając usługi, łamiecie sami zasady tej licencji.
Tak.. Ta mapa: v7, mapa na serwerze: v18...
To jest 11 wersji do przodu, dodam że dla niedowiarków nie liczymy wersji 1 zmiana = 1 wersja tylko 5 zmian = 1 wersja do przodu. Pzdr.
Panowie macie rację, tępić GO!
Idź stąd, nikt Cię nie chce, nikt Cię nie kocha, jesteś rudy...
Będziemy tu robić burdel, że tak powiem. Się kłócić. On postawi na swoje. Ale ja się pytam. Gdzie jest administracja?