Mam taki problem ze score, mam tu kod kt?ry daje 5 score za 5 minut gry ale on nie dzia?a nie daje 5 score ale 160 i nie wiem dlaczego. M?g?by kto? mi pom?c??
Tak, nie pasuje mi co? mianowicie - nie wiesz co tutaj piszesz to si? nie udzielaj, w twojej g?wnianej poprawce kodu mog? znale?? wi?cej b??d?w ni? linijek "kodu".
A wi?c, sam siebie wprowadzi?e? w b??d mianowicie, tworzysz niepotrzebn? p?tle ;>
Po jakiego guzika jest tutaj ta p?tla + IsPlayerConnected(kt?rego wcze?niej nie by?o!)? jak widzisz, on da? SetTimer do OnPlayerConnect(co te? jest b??dem! mog?e? chocia? to poprawi?.)
Po drugie, twoja "p?tla" jest do niczego, mog? Ci obja?ni? jej dzia?anie.
new i = 0; - zerujesz zmienn?, przypisujesz jej warto?c 0? po co? przecie? ona jest ju? wyzerowana ziomek.
tworzysz now? zmienn?, kt?ra pobiera ilo?c slot?w na serwerze i przypisuje je do tej zmiennej, no dobra to jest okej.
<- spos?b z != si? pr?dzej wykona.
Da?e? to wszystko w p?tli, a masz playerid, a gdzie i skoro u?ywasz tej p?tli xD ? (kt?ra jest nie potrzebna!)
Po raz kt?ry? tam, je?li dajesz mu kod to skracaj go maksymalnie, tutaj m?g?by? to zrobi? wszystko bez klamrowo.
Ju? t?umacz? Ci jego b??d z timerem, kt?rego nie potrafi?e? zmieni?.
Mianowicie, co to ma by?? powinno by? SetTimerEx + argument playerid, no i powinno by? to przypisane do tablicy lub PVar'a bo inaczej b?dzie go wykonywa? ci?gle, a tak to w OnPlayerDisconnect wy??czymy timer.