Hej potrzebuje funkcji kt?ra b?dzie dawa?a graczowi score takie cos jak GivePlayerMoney tylko nie ma takiej funkcji jest tylko GetPlayerScore i SetPlayerScore no a potrzebuje takiej, kt?ra bedzie dawa?a graczowi score. Potrzebuje tego do rejestracji zrobi?em ju?, ?e zapisuje score ale nie mam ?eby dawa?o graczowi jego score.
DumpeR, przy tym kodzie po pierwsze s? b??dy - error 017: undefined symbol "playerid", a po drugie ta funkcja nie dzia?a bo dodaje nie tak jak pisze 2 score ale po 150 a nawet wi?cej. Mam w mapce, ?e za 5 minut grania jest +5 score, a dodaje nie 5 ale r??nie po 150, a czasem inaczej po 160 itp.
Ale ten przyk?ad to tak napisany na chwil? ?eby sprawdzi? ta funkcj? tak naprawd? potrzebuje tak jak ju? pisa?em do rejestracji na serverze mam ju? ?e zapisuje score ale nie mog? zrobi? ?eby odczytywa?o score z pliku gracza i do tego potrzebuje funkcji, kt?ra daje score graczowi. Ale te funkcje kt?re mi tu podali?cie nie dzia?aj?. Po prostu te funkcje nie odczytuj? tego z pliku. My?l? ?e wszystko dobrze tu opisa?em.
[ Dodano: 2012-03-06, 08:16 ]
Tw?j kod:
M?j b??d:
No i poza tym to ta funkcja nie dodaje tak jak jest napisane +2 score ale mniej wiec?j po 150 (?!) nie wiedzie? czemu.