Witam Ta wiadomo?? jest dla ludzi kt?rzy znaj? si? na Sa-Mp bardzo dobrze.
Przejd?my do rzeczy.Potrzebuje osoby kt?ra pomog?a by mi z moim serwerem.
Mam serwer 27/7 kupiony na:Klik
I potrzebuje osoby kt?ra pomog?a by mi,doradzi?a co mam jak i co mam wgra? ?eby dzia?alo mi pod 0.2.1 Chodzi mi tutaj o mapki i skrypty.Takie kt?re sa popularne i lubiane.
Dziekuje wszystkim osobom z g?ry za pomoc
Kto mi dobrze pomo?e dostanie
Pisa? na gg:6758473
Tak jak m?wi?em licze na to ?e ta osoba kt?ra bendzi? mi pomaga? zna si? na tym.
Dziekuje i pozdrawiam
Matik
[ Dodano: 2007-11-25, 06:23 ]
To co nikt mi nie pomoze??Bardzo PRosze o Pomoc!!
Z gory thx
[ Komentarz dodany przez: Kopecki: 2007-11-26, 21:21 ] Napisa?e? wczoraj posta i chcesz ?eby od razu Ci odpowiedzieli... Niestety nie jest tak dobrze na odpowiedz trzeba troch? poczeka?...
Co do pierwszego to przeciez na szybki-serwer jest podobno taka mi?a obsluga ktora zawsze pomoze wiec najpierw moze zapytaj sie ich bo oni na wszystkim sie lepiej znaja jak to juz udowodnili
Przy zak?adaniu servera (bo te? tam mam) wybierasz se wersje server jest 0.1b 0.2.1 i 0.2.2 to poprostu wybierz ale je?li masz ju? server na np 0.1b to sie zg?o? powinni ci chyba zmieni? za darmo ale nie napweno...