Opisz to dok?adniej. Nikt nie b?dzie czego? szuka? po serwerach ?eby odpowiedzie? na Twoje pytanie.
Jakie obiekty si? za?aduj?, na co, do czego s?u?y "/wejdz" (do ?adowania?) i jak wygl?da to "czekanie" - zamro?enie, czy tylko wy??czenie silnika (o ile chodzi tu o transport).
Dlatego ka?dy, kto ma cho? troch? oleju w g?owie, b?dzie tworzy? interiory ju? na domy?lnie stworzonych w SA-MPie. Dzi?ki temu, nikt nie b?dzie spada? pod ziemie.
#1 -> Rzeczy.
#2 -> Nie m?wi? o wykorzystywaniu podstawowych interior?w jako obiekt?w mieszkalnych, tylko o wykorzystywaniu interior?w podstawowych jako podstawa do budowy. W momencie przeteleportowania gracza na dach takiego interioru, gracz nie b?dzie spada?. Przez co zamra?anie gracza podczas teleportacji jest zb?dne.
C:\Documents and Settings\User\Moje dokumenty\Downloads\truckgame.pwn(3568) : error 017: undefined symbol "Unfreeze"
C:\Documents and Settings\User\Moje dokumenty\Downloads\truckgame.pwn(3571) : error 017: undefined symbol "czas"
linijki
3568:
3571:
wydaje mi sie ze te unfreze to musi byc do tego freeze ...