1. Dlaczego anty w?am na rcon mnie r?wnie? kicka? A powinien po wpianiu mojego nicku mnie nie kicka? ...
Kod
2. Dlaczego gdy wsiadam do pojazdu pokazuje mi si? zn?w tektdraw z nazw? serwera ? Mam ustawione , ?e pokazuje si? przy wyborze skin?w i znika przy spawnie . Wszystko jest pi?knie ale przy wsiadaniu do pojazdu gdy jest zgaszony silnik to wyskakuje ten tekstdraw zn?w a gdy zapale silnik to on znika. O co chodzi? (Nie wiem kt?re linijki mam wam pokaza? to jak napiszecie to poka?e )
3. Szukam i szukam systemu zlece? na samoloty ale nie mog? znale?? , prosi?bym o linka je?li macie gdzie? lub jeszcze lepiej jakby kto? pokaza? jak zrobi? taki system
4. Jak zrobi? , co? takiego , ?e brama sama si? zamyka . To znaczy mam ju? bram? zrobion? i otwiera si? i zamyka komend? a chce aby wpisywa?o si? tylko komend? na otwieranie i po 5 sekundach brama sama si? zamyka?a .
1. Prosi?bym na nick Aby wpisywa? nick i je?li nie ten nick to kick
2. Public OnPlayerEnterVehicle
Oraz OnPlayerStateChange bo mo?e tu co? namieszane
3. Potrzebuje co? takiego jak na serwerze aircraft , ?e robisz licencje na pilota (co? jak prawo jazdy latasz od punktu do punktu) Za ile? tam pieni?dzy i je?li zdasz to mo?esz robi? zlecenia samolotami tzn. Jedziesz na lotnisko wchodzisz do samolotu (sprawdza czy masz licencje) I gdy wpiszesz np. /zlecenie to jest textdraw ze np. "Dostarcz pasa?er?w do Lotnisko LS" i wybierasz to i musisz leciec na lotnisko do LS i wyladowa? bezpiecznie (bo je?li si? rozwali to oczywi?cie misja kaput) i wjecha? w checkpoint i nas rozladowywuje i za to kasa oraz score i to wszystko Niby nic ale dla mnie poczatkuj?cego trudne ;f
4. Okej dzi?ki ?adnie dzia?a wszystko a tak nawiasem to co to jest to <span class="comments"> bo mia?em z tym errory i to usun??em i dzia?a normalnie (w gamemodzie) .
1. Testowa?em ten tw?j kod u siebie i dzia?a? bez problemu.. xd
2.
Co wy?wietla ten textdraw? Bo je?li si? nie myl?, nie przypisa?e? nic pod niego, przez co ma warto?? 0, czyli te sam? co pierwszy stworzony textdraw - tutaj chyba ten z nazw? serwera - przez co pokazuje ci go przy wsiadaniu. Pewnie przy odpalaniu silnika ukrywasz tego textdrawa?