Witam, nie chce mi sie pisa? tego wst?pu po raz 3. Napisa?em z nud?w skrypt na komenda /udanie wtedy gracz? w odleg?o?ci 10m, wy?wietla si? wiadomo?? Udane lub Nie udane. B?dzie wiele kontrowersji ?e to prosto wystarczy tabela losowanie outputchatbox, wiem ?e tylko to wystarczy ale nie widzia?em takiego skryptu tutaj na forum czy gdziekolwiek w paczkach. Dodatkowo aby gracze si? ni? nie bawili doda?em ?e wy?wietla: "Udane/Nie udane [u?ycie: nick gracza kt?ry u?y?] w tym przypadku hrls - hercules (ja)
Autor: hrls - hercules (ja)
B?d? cz?owiekiem i nie podszywaj si? pod autora ani nie usuwaj notki.
IMG:
link:
Ukryta wiadomość / Hidden message(aby ją zobaczyć musisz postawić użytkownikowi)
Wiadomość została ukryta, aby ją przeczytać należy się zalogować.
w razie problem?w piszcie pod tematem lub w dziale lua
Ciekawe czy podw?dzi?em kod maze, jak nawet tego nie sprawdziliscie. Skrypt napisany przezemnie w 100%, ka?dy zielony w lua potrafi co? takiego zrobi?, wystarczy: tabela, chatbox, cmd, odleg?osc i losowanie math.random i gotowe. Nie wiem o co tyle krzyku gdy naprawd? osoba kt?ra nawet nie zacze?a czego? kombinowa? w lua takie co? zrobi, na wikipedi jest prawie gotowiec wystarczy do losowania dodac tabele i chatbox'a. Z tego co wiem skrypt maze mia? komende /try, i nie by?o ?adnych dodatk?w i wy?wietla?o si? bodaj?e [try] i emotki TAK/NIE. Kod kt?ry ja napisa?em nie wygl?da nawet podobnie jak kod maze. To jest max 20 linijek a wy spine o kradzie? zrobicie wyluzujcie.
[ Dodano: 2022-02-10, 23:56 ]
Kod wygl?da kompletnie inaczej niz maze, to ?e napisa?em taki sam skrypt nie znaczy ze podpiepszy?em mazakowi, gdy sam mu przy tym pomog?em
[ Dodano: 2022-02-10, 23:56 ]
Kod wygl?da kompletnie inaczej niz maze, to ?e napisa?em taki sam skrypt nie znaczy ze podpiepszy?em mazakowi, gdy sam mu przy tym pomog?em bo mu wczesniej nie dzialalo