Cze??, dzisiaj chcia?bym zaprezentowa? wam kolejny m?j model jakim jest kafejka internetowa, mia?em sporo problem?w z szybami i kolizjami ale jako? da?o rade, mi?ego ogl?dania i u?ytkowania.
Na filmiku wygl?da to ?wietnie wi?c to pobra?em aby sam zobaczy? z bliska jak to zosta?o wykonane ale niestety model mi nie dzia?a mam w??czone
* ModelBaru
*BarObiekty
Spr?buj odlecie?/odej?? daleko najlepiej do LS lub LV po czym wpisa? /stop ModelBaru i /stop ModelKafejki a potem /refresh i /start ModelBaru i Kafejki. Napisz czy dzia?a, mo?e zrobi? poradnik jak to wgra? na moim kanale.
Tak jak napisa?e? zrobi?em i dzia?a naprawd? gratulacj? za ?wietn? prac?
ps: w kafejce drzwi s? za du?e a w barze odwrotnie
[ Dodano: 2016-08-02, 22:38 ]
[quote="SamsungPLL"]No tak praca jest bardzo ?adna ale m?j minus to to ?e autor musia? si? podpisa? na takiej du?ej tablicy[/quote]
Prawa autorskie. Inaczej kto? by przyw?aszczy? sobie t? prace.
Praca bardzo dobrze si? prezentuje.
Mam takie pytanie nie chcia?o by ci si? wykona? jakiego? poradnika w jaki spos?b mo?na wykonywa? nowy obiekt?
Zrobi?bym ale m?j komputer nie uci?gnie nagrywania i 3dsa jednocze?nie, a nawet je?li bym zrobi? to tworzenie modeli kompatybilnych do GTA.. jest to praca pe?na nerw?w i zniech?ce?, co model to nowe problemy i b??dy np: w tym modelu problemem by?y szyby kt?re prze?wietla?y budynek na wylot, kolejnym problemem by?o o?wietlenie kt?rego koniec ko?c?w nie zrobi?em, jak pobierzesz sobie budynek i go za?adujesz to mo?esz doskonale zobaczy? ?e dooko?a modelu jest jak by takie same ?wiat?o a raczej ?ciany w takim samym o?wietleniu, w poprzednim moim modelu to o?wietlenie by?o a w tym tego nie ma gdy? gdy pr?bowa?em je zrobi? to tekstury nagle zacz??y szwankowa?. Z drugiej strony ja te? nie jestem b?g wie jakim modelerem o ile mog? to tak nazwa?, jestem raczej totalnym amatorem i nie wykorzystuje nawet 10% mo?liwo?ci tego ?wietnego programu, dalej si? ucz? i staram si? robi? to jak najlepiej no i b?d? co b?d? jest to czasoch?onne.