Ciekawie wygl?da ale jak driftowa? na handlingu to na taki, kt?ry nie "zamula" tych po?lizg?w. Na pocz?tku jak na tym zjezdzie lecia?es bokiem to wygl?da?o to jak by? to pokaza? w zwolnionym t?pie. Troche ?ywszy ten drift a na mie?cie kr?tsze odcinki bokiem r?b bo to te? mija si? z celem.
za wk?ad i za ch?ci. Mi?ego driftowania.
Pocz?tek mi si? nie podoba?, a szczeg?lnie to przej?cie z momentu gitarowego na moment ?ywszy piosenki (znam orygina?!), wi?c to m?g?by? dopracowa?. Ciekawi mnie specyfikacja twojego komputera, ?e ty na tym komputerze podczas nagrywania filmu masz bagatela 50-60 fps. Poda?by??
Miami, Tak tutaj to handling ; )
typhoon, na pocz?tku to jest zwolnione t?po ; )
Piorun, Tak jak pisa?em, jako? nie szczeg?lnie przy?o?y?em si? do monta?u(zaj?? jakie? 30s?), jasne, ?e podam, FPS'?w jest sporo wi?cej, bo a? 97 podczas nagrywania 3xAA 1600x900, lecz YT spowalnia do 30 FPS, a nasze ludzkie oko powy?ej 60 fps?w nie widzi r??nicy , na oryginalnych nagraniach prosto z FRAPS'a wida? to : ), a PC to
Intel Core i5 3570 3,4 ghz, Turbo Mode 3,8 ghz
Asrock Z77 Pro3
GTX 260 896MB GDDR3 (Na chwile obecn?, niebawem wyleci i zast?pi j? HD7950)
8 GB DDR3 1600mhz Kingston HyperX Blue
No i to w sumie tyle, a niebawem wi?cej produkcji, na pewno zawita w nich monta? na poziomie , pozdrawiam i zapraszam do subskrypcji kana?u, aby by? na bie??co!
PS. Je?li chcesz zobaczy? jak to wygl?da ?wie?o, nieprzetrawione przez YT to napisz na PW, pode?le Ci skr?con? scenk? ; )