Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2009-11-13, 15:53

Maximinus

ド&#

Na forum: 6069 dni
Nick w MP: Maximinus_Maciej

Piwa: 88

Respekt: 75,3

Wiele os?b ma problemy z dodawaniem mod?w. Jest pewien program dzi?ki kt?remu mo?emy doda? swojego ulubionego moda i p??niej si? nim cieszy?.
Ten program nie s?u?y tylko do wrzucania mod?w, ale tak?e ( a nawet g??wnie )
do mniejszych ?eczy takich jak : bronie, samochody oraz niekt?re budynki ( gara?e itp. ). Ten program mo?ecie pobra?
TUTAJ

INSTRUKCJA :

Po zainstalowaniu IMG Tolla, wchodzimy do folderu z gr?, p??niej do folderu Models i klikamy prawym przyciskiem na plik gta3.img. Klikamy na W?a?ciwo?ci
i odchaczamy okienko "Tylko do odczytu", p??niej zatwierdzamy.

Podmiana plik?w :

W??czamy program IMG Toll i klikamy na File a potem na Open tak jak na zdj?ciu

Po klinki?ciu na Open szukamy pliku gta3.img i otwieramy go. Teraz klikamy Edit oraz na Find tak jak na zdj?ciu

Wyskakuje nam takie okno :

Wpisujemu tam nazwe moda a po kropce wpisujemy teksture, czyli .txd lub model czyli .dff. Zatwierdzamy klikaj?c Enter.

Wyszukuje nam plik, teraz podmieniamy pliki klikaj?c Commands i Replace.

Wyszukujemy swojego moda o rozszerzeniu .txd lub .dff i zast?pimy starszy plik naszym nowym modem.

Dodawanie plik?w ( mod?w, samochod?w itp. ) :

Najlepiej dodajmy plik o rozszerzeniu .txd lub .dff. Wybieramy Commands a potem Add

Teraz pojawi si? okno w kt?rym musimy zaznaczy? pliki ( kt?re chcemy doda? )
oraz klikn?? przycisk Open ( Otw?rz ). Potem b?dziemy musieli stworzy? archiwum. Klikamy wi?c na Commands oraz potem na Rebulid Archiwe
( [glow=red] Stworzenie Archiwum jest to Opcja nieobowi?zkowa ![/glow] )

USUWANIE PLIK?W :

Jest to naj?atwiejsza opcja. Je?li chcesz usun?? plik z Archiwum klikasz prawym przyciskiem na ten plik, oraz klikasz Delete.

Mam nadzieje ?e przyda? ci si? m?j poradnik, je?li tak postaw :piwo:

Ostatnio zmieniony przez Maximinus 2009-11-13, 20:29, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2009-11-13, 19:54

DestiX

Miszczu PAWNO :D

Na forum: 6540 dni
Nick w MP: DestiX

Piwa: 3473

Respekt: 50

a wiec tak wydaje mi sie ze juz gdzies takie cos widzialem, po drugie jezeli przepudujesz archiwom (bynajmniej ja tak mam) to zje******iesz sobie gta, po trzecie tym ostatnim to mnie rozwaliles... jak ktos nie zrobil kopi starych plikow i jak cos usunie to bedzie bum i gta do reinstala. za tut 2/10

Podpis

Jestem jaki jestem, ale wiem że jestem...
Zakończyć przygodę poraz ostatni... > http://www.destix.pl/?p=30

Wysłany: 2009-11-13, 20:26

Maximinus

ド&#

Na forum: 6069 dni
Nick w MP: Maximinus_Maciej

Piwa: 88

Respekt: 75,3

"DjGrand" napisał/a:

jak ktos nie zrobil kopi starych plikow i jak cos usunie to bedzie bum i gta do reinstala.

Nic takiego nie pisa?em... A po drugie przebudowanie archiwum jest cz??ci? nieobowi?zkow?. Ja osobi?cie tego nie robie. Teraz napisa?em ?eby upro?ci?, ale tak jak napisa?em wsze?niej [glow=violet]NIE JEST TO OBOWI?ZKOWE[/glow] !!

Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » OGÓLNE » PORADNIKI Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi