Witajcie, pisz? tutaj poniewa?, chcia?bym aby?cie wyt?umaczyli od deski do deski wyt?umaczyli to co teraz napisze ( je?li mo?na:( )
Wi?c tak, posiadam GM i gdy wgra?em skrypty, wszystko by?o OK, do czasu kiedy zorientowa?em si? gdy? nie mam uprawnie? do komendy /duty itp. (Chod? jestem dodany w ACL) Drug? spraw? jest ruchomy Hud (Rusza si? w d?? i g?r? co? w tym stylu) i jak go w??czam to on w og?le znika nie mam w og?le hud'a . Wi?c poszed?em z tym problemem do koleg?w, oni m?wili, ?e musz? posiada? MysQl oraz dost?p do FTP (Kt?ry posiadam) Loguj? si? do PHPmyAdmin ale potem nie wiem co dalej Czy mogliby?cie mi to w jaki? spos?b wyt?umaczy? ? Za pomoc jestem w stanie da? nawet 5 zimnych !
Musisz posiada? tabel? do MySQL kt?ra jest zazwyczaj przystosowana do Danego GM, pewnie masz OGRPG do niego jest potrzebna tabela .sql kt?ra wgrywa sie od MySQL
Z Twojej wypowiedzi wynika, ?e w takim razie nie mo?na stworzy? tej tabeli na nowo po prostu odczytuj?c w kodzie jakie s? potrzebne kolumny, oraz na ch?opski rozum da? im czy to INT / String / float, tylko trzeba mie? plik .sql i go wgra?