RockStar mog? by? dumni. Mimo, ?e GTA 5 jest w sprzeda?y od 4 lat,wci?? sprzedaje si? jako jedna z najlepszych gier.
Strauss Zelnick, czyli dyrektor generalny koncernu, zdradzi?, ?e bez wp?ywu na rezultat osi?gni?ty przez GTA V nie pozostaje stale rosn?ca baza u?ytkownik?w PlayStation 4 i Xboksa One. Co nie powinno nikogo zdziwi?, jak donosi serwis MCV, pude?ka wci?? s? „si?? nap?dow?” sprzeda?y tego tytu?u – cyfrowa dystrybucja to tylko 25% ca?ego wyniku.
Natomiast nie tylko Grand Theft Auto 5 sprzedaje tak si? tak dobrze. Gry takie jak : Mafia III, Sid Meier’s Civilization VI, NBA 2K17 r?wnie? maj? bardzo dobry popyt.
Zelnick ujawni? te?, ?e 2K Games przygotowuje nowy tytu? reprezentuj?cy jedn? z najwi?kszych marek z katalogu firmy. O jak? gr? chodzi? Na ten moment mo?emy tylko gdyba?, ?e mowa o Borderlands 3, o kt?rym rozmaite s?uchy docieraj? do nas od d?u?szego czasu
GTA V jest gr? kt?ra jeszcze przed naprawd? d?ugi czas b?dzie si? sprzedawa?a w wielkich ilo?ciach. Powodem tego jest te? to,?e ludzie kupuj? coraz to lepsze komputery i owa gra dzia?a na naprawd? wysokich detalach dodatkowo dodatek MultiPlayer r?wnie? przyci?ga kupuj?cych do zaznania czego? nowego
Wed?ug mnie GTA V b?dzie dobrze si? sprzedawa?o tak d?ugo, dop?ki nie wyjdzie GTA IV, o ile w og?le wyjdzie. M?j kolega kupi? kolejne GTA V, tylko dlatego, ?e dosta? bana na GTA Online, wi?c to te? mo?e mie? troch? wp?yw na sprzeda?. Oczywi?cie m?wie o banach na GTA Online.
Generalnie niema co si? dziwi?. Rockstar rozpieszcza graczy ; ca?y czas dostarczaj? aktualizacje, dlatego te? tryb online wygl?da bombowo. Dodatkowo zwr??cie uwag? na te ciekawe modyfikacje, kt?rych jest na prawde sporo
Tryb online nie wygl?da bombowo (wygl?da, ale w pokojowym rozumieniu), narzekam na niego na PS4 ze wzgl?du na mas? os?b wykorzystuj?cych glicze do utrudniania gry innym, a co dopiero na PC, gdzie mody s? na 'porz?dku' dziennym. Utarte schematy, monotonia - nast?pna aktualizacja ma du?? szans? zabi? w og?le tryb swobodny ze wzgl?du na kolejne opancerzone ?mie.. pojazdy.
zajacp1, Generalnie ka?dy ma swoje zdanie, zapewne jest du?o os?b, kt?re mog? stwierdzi?, i? tryb Online jest 'fajny', lecz na pewno jest grono os?b, kt?re si? z tym nie zgodz?. Ja osobi?cie nie posiadam GTA V , lecz mia?em na konsoli, kt?r? sprzeda?em, gdy? nie korzysta?em z niej prawie w og?le.Natomiast w trakcie gry na konsoli w trybie Online, atmosfera by?a dla mnie odpowiednia.
Dzi?kuj? wszystkim za odpowiedzi, gdy? mi?o pozna? wasze zdanie.
http://prntscr.com/fgnukx
Zacz??em gra? w rok premiery, w grudniu - nie pami?tam kt?ry to by? rok, gram do dzi? z r??nymi przerwami i no c??, faktem jest, ?e spo?eczno?? GTA jest bardzo wyrazista i podzielona na dwie grupy - jedna to dzieci, kt?re podbiegn?, zabij? Ci?, a p??niej kiedy im oddasz b?d? p?aka? w mikrofon, druga to go?cie, kt?rzy nie odchodz? od konsoli i masturbuj? si? zabiciem ka?dego (rozpoznasz takiego po KD powy?ej 2.25).. naprawd? z ka?d? aktualizacj? robi si? coraz mniej przyjemnie, kiedy? granie we freeroam by?o do grania ze znajomymi, dzi? wszyscy tam si? t?uk?. Zazwyczaj bohaterowie, kt?rzy tak zabijaj? w FR nawet nie wchodz? na deathmatche, bo w FR jest wi?cej glitchy na zabijanie.
GTA V b?dzie si? sprzedawa?o dalej a wp?ywa na to wiele czynnik?w np. rozp?d gospodarczy w ?rodkowej Europie a tak?e oczywisty fakt online si? rozwija widz? to z w?asnego punktu widzenia. Kiedy? gdy gra?em w to na prze?omie 2015/16 (stycze?) widzia?em na prawd? mase jaki? work?w spadaj?cym ludziom na g?owe strasznie d?ugie s?ynne patrzenie do g?ry. Jakie? kicki z napad?w... kurcze m?g?bym si? rozpisa? bardziej ale teraz zauwa?am naprawd? wzrost graczy, jako?? rozgrywki wzros?a r?wnie? moja po zakupie sprz?tu z 8 rdzeniami i 500 gigowym sdd