Cze??. Mam ma?y problem. Jak znie?? limit obiekt?w SAMP? Mam jeszcze jedno pytanko. Czy aby mie? CreateDynamicObject, wystarczy pomi?dzy CreateObject wstawi? to Dynamic, czy to si? tworzy przy wgrywaniu czy jak?
?eby zwi?kszy? limit obiekt?w trzeba u?y? streamera. Aktualnie najpopularniejszym jest streamer by incognito dost?pny tutaj
Dodajesz plugin do serwera i include do swojego gamemode, w tym include jest deklaracja funkcji CreateDynamicObject kt?rej potem si? u?ywa do tych obiekt?w.
blackelegy, zrobi?em to tak jak w twoim poradniku, ale mam ma?y problem. Mam obiekty + pojazdy i chcia?bym, aby prze konwertowa?o mi to i to, ale gdy to wrzuc? to same pojazdy s?. Najlepiej to jakby?cie mi powiedzieli jakie opcje w tych dw?ch okienkach wybra?. Za pomoc .
Aha. Ale jak wrzuci?em kod map do konwertera to p??niej nie mia?em create object, tylko co? takiego O co chodzi? Jak wrzuci?em kod z innego konwertera (by?o CreateObject itd), ale by?o to samo. A jakbym chcia? osobno pojazdy i osobno obiekty to sobie to musz? oddzieli? w pliku map czy jak?
PS: O co chodzi z tymi takimi napisami typu: ? R??ne takie wyskakuj? i nie wiem dlaczego.
Input - forma w jakiej podajesz dane do konwertera, zaznacz tutaj MTA Object 1.0 i MTA Vehicle 1.0
Output - forma w jakiej maj? "wyj??" dane z konwertera, daj tutaj SA-MP CreateObject czy co tam chcesz.
A te teksty w komentarzu, to takie ?artobliwe teksty od autora konwertera.