Jak zrobi? taki pasek (np. Na ?rodku ekranu przy ?adowaniu towaru), kt?ry b?dzie si? ''wype?nia?'' w 10 sekund, a nad nim by by? napis ''Trwa ladowanie towaru''? G??wnie to chodzi mi jak takie co? si? robi, bo np tak jak wy?ej wspomnia?em mo?e to by? do ?adowania towaru lub systemu g?odu.
A w tym CreateBar te liczby co s? to co, kt?ra robi? Chodzi mi o to co, kt?ra z liczb znaczy w tym kodzie (kt?ra to wsp??rz?dne itd). Wsp??rz?dne tego okre?la si? tak jak w Text Drawie? Gdzie si? tutaj ustawia kolor tego paska, kt?ry b?dzie si? wype?nia??
Quis, znam angielski nawet dobrze, bo w szkole mi dobrze idzie.
A co do tego ''color'' to jakbym ustawi? np. zielony to by?y by dwa odcienie tego koloru? Chodzi mi o to, ?e pusty pasek to by?by ciemniejszy zielony, a jasna ziele? to kolor, kt?ry by wype?nia? pasek (Tak jak w mapie HardTruck) czy by?by tylko ten pasek od wype?niania zielony?
Przepraszam, ?e tak nie zrozumiale to napisa?em, ale nie wiem za bardzo jak to opisa?.