Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2012-12-19, 18:20

Krystian5

Na forum: 5230 dni

Piwa: 1

Respekt: 77

Witam.Od jakiego? czasu doda?em do mapy regulamin,kt?ry pojawia si? w wybiera?ce skinow.I mam taki problem i? do tego mom?tu jak doda?em regulamin ,rejestracja dzia?a?a poprawnie lecz gdy wpisz? fa?szywe has?o do konta to mnie wog?le nie porawia gdy? wymusza j? regulamin i mo?na normalnie gra?.Rejestracje niestety ale posiadam tylko w amx zas regulamin mam tu :

Kod:

public OnPlayerRequestClass(playerid, classid)
{
if(!pokaz[playerid])
{
ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REGULAMIN, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "{FFFF00}REGULAMIN ", "{FF0000}1.Na serwerze nie mozna zabija? !\n2.Nie mo?na u?ywa? ?adnych pomocnych program?w(Trainer?w,cheat?w ITP)\n3.Nie mo?na wyra?a? swojej opinii o Administratorach publicznie\n4.Nie spamujemy na PM\n5.Nie podajemy ?adnych stron WWW lub IP Serwer?w\n\n{FFDEAD}AKCEPTUJESZ REGULAMIN ?", "TAK", "NIE");
pokaz[playerid] = 1;
}

Za pomoc daje :piwo:

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2012-12-19, 18:26

Wafelowski

Na forum: 5347 dni

Piwa: 100

Respekt: 232
Respekt: 232Respekt: 232

Mo?liwe, ?e dialogi si? mieszaj? b?d? te?, za wcze?nie ustawi?e? ten regulamin, ?e dialog rejestracji czy tam logowania nie da? rady si? wy?wietli? poniewa? dialog regulaminu zosta? wymuszony. Najlepiej zrobi? podczas gdy gracz wpisa? ju? poprawne has?o. Wiem, ?e masz rejestracje w *.amx ale mo?esz zrobi? now? do mapki b?d? tam do skryptu + ten dialog.

Wysłany: 2012-12-19, 21:43

WiX

Na forum: 5241 dni
Nick w MP: thedamiano

Piwa: 21

Respekt: 64

Po prostu daj w OnPlayerSpawn i tyle. Regulamin wy?wietli si? po zespawnowaniu gracza.

Wysłany: 2012-12-19, 22:37

Gonzales

Na forum: 5463 dni
Nick w MP: Thorus

Piwa: 696

Respekt: 60

Je?li nie pomorze dodanie go po zespawnowaniu to sprawd? ID diolog?w

Wysłany: 2012-12-20, 15:11

Krystian5

Na forum: 5230 dni

Piwa: 1

Respekt: 77

Tylko ?e na spawnie skin?w mam menu gui z informacj? komenda jaka dana frakcja ma komendy.

Wysłany: 2012-12-20, 18:47

Wafelowski

Na forum: 5347 dni

Piwa: 100

Respekt: 232
Respekt: 232Respekt: 232

No to poka? najpierw dialog regulaminu i potem w callbacku OnDialogResponse(...) je?eli zaakceptowa? regulamin to wy?wietl to okienko z komendami.

Tagi: rejestracja
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » PAWN Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi