|
Wysłany: 2013-06-18, 18:58
|
|
Aksel

Nick w MP: Aksel
Piwa: 1756
|
|
|
|
Cze?? bawi?em si? funkcjami 0.3x, ale pomiesza?em sobie tylko includy p??niej i mi si? popsu?o - Co z?ego to nie ja
Mo?ecie mi podes?a? pawno z includami pod 0.3x ?
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2013-06-18, 19:28
|
|
black_mode
mrdrifter ;-)

Piwa: 12
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2013-06-18, 19:36
|
|
Aksel

Nick w MP: Aksel
Piwa: 1756
|
|
|
|
IgrexolonO, proponuje przyciszy? bu?k? je?eli nie chcesz mie? kolejnego ostrze?enia. Je?eli pisz?, ?e potrzebuje Pawno 0.3x to nie powinno Ci? interesowa? w jakim celu pisz? tutaj, tylko potulnie pom?c je?eli masz tak? ochot?. By? mo?e jestem zbyt zaj?ty na zabaw? w Google, a ty najwyra?niej za bardzo roztrz?siony skoro tak denna sprawa wywo?uje u Ciebie tak? agresje. No c?? agresja w sieci oznak?... Z tego co mi si? wydaje to Gtao jest w?a?nie od tego typu spraw, ale dla Ciebie ka?dy temat to tylko pow?d do nabicia dennego posta... Je?eli tak ta ca?a sprawa Ci? irytuje to po co odpisujesz ? Chcesz pokaza?, ?e jeste? lepszy ? Dowarto?ciowa? si?... Z reszt? powiniene? otrzyma? ostrze?enie z uwagi na nic nie wnosz?cy post bo wcale nie pomog?e?,a tylko nabi?e? post o?mieszaj?c mnie.
Tak czy siak dzi?kuje za pomoc
black_mode, dzi?kuje r?wnie? ->
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 2013-06-18, 19:47
|
|
IgrexolonO

Piwa: 1062
|
|
|
|
Szkoda, ?e nie ma przycisku na zacytowanie samego siebie, bo wytkn??bym Ci link, w kt?rym na pierwszej stronie google jak byk jest BEZPO?REDNI odno?nik do pliku z serwerem, Panie leniwy. Sorry 16 latku, rozumiem ?e masz tr?jk? dzieci na utrzymaniu i zapieprzasz do roboty na 8 godzin? Nie o?mieszaj si?. Potulnie, to mo?esz siedzie? przy swojej Mamie.
Nawet nie b?d? Ci? pozdrawia?.
|
|
|
|
|
|
| Tagi: pawno :: 0.3x |
Anonymous

Na forum: 245 dni

|
Anonymous Koniecznie zajrzyj na: