Jak zrobi? komende na frezze i unfrezze gracza, oraz dwa gui?
Mam neony w gui i zrobi?em sobie radio w gui, lecz jak wpisuje /radio to pokazuje mi neony i wlacza neony, a jak /neony to to samo. Co? mi si? tak buguje te gui. Jak to naprawi?? .
tyle, ?e to dzia?a na playerid. Mu pewnie chodzi o to, aby na kogo? nadawa?
Jestem na telefonie, jak wbije na pc to zrobie mu to. I jeden b??d masz w kodzie.
Podpis
Zając, idź kicać gdzie indziej, może w teletubisiach się miejsca zwolnią.
Wiele dzieci, które mi zazdroszczą, że mi się powodzi crashują mi serwer
Do sscanfa ?eby u?ywa? ID polecam zamiast "i" oraz "d" Znacznik kt?ry odpowiada za id gracza czyli "r" Na bota mamy "b" Oraz og?lne dla bota i gracza "u" Chocia? "u" nie dzia?a za dobrze lepiej "r" lub "b"
Je?eli ju? chcecie pomaga? to pomagajcie, poprawnie mianowicie odradzam u?ywanie sscanfa do komendy z jednym argumentem, tym bardziej w zcmd, gdzie mo?na skorzysta? z params.
if(isnull(params))
Ten warunek sprawdza czy string wpisany po nazwie komendy i spacji jest pusty, je?eli tak to przerywamy akcje, je?eli nie to nic nie robimy.
new uid = strval(params);
Strval(params) zamieni nasz string na liczb? kt?r? wpisali?my, je?eli zamiast liczby wpisali?my literk?/tekst uid b?dzie r?wne zero.
Wszyscy pro elo a gdzie warunek jesli nie ma takiego gracza ? To jest taki sam blad jak bys tworzyl petle dla wszystkich graczy nawet dla tych nie podlaczonych...