Zaloguj się by uzyskać pełen dostęp. Nie masz jeszcze konta? Założ je już teraz w kilka sekund.

Wysłany: 2013-09-19, 16:10

Camon91

Na forum: 4936 dni
Nick w MP: [SP]Camon_GDW

Piwa: 3

Respekt: 50

Witam.
Z g?ry przepraszam, je?eli jest to z?y dzia?, ale nie wiedzia?em gdzie opisa? m?j problem.
Ot?? posiadam serwer na hostingu ServHost.pl. Dot?d, wszystko by?o w porz?dku, ale w pewnym momencie, serwer znikn?? z zak?adki Internet. Administracja hostowni rozk?ada r?ce s?dz?c, ?e to nie ich wina. Za?o?y?em drugi taki sam serwer, r?wnie? na ServHost, ale i ten nie pojawi? si? w zak?adce. By? mo?e wszystko dzia?a na wersji 0.3x, jednak mi chodzi o wszystkie starsze. Pr?bowa?em na innym gamemodzie, nawet na podstawowych typu LvDm. W dniu wczorajszym zrestartowa?em serwer, i pojawi? si? o dziwo w zak?adce na jaki? czas, jednak ju? dzisiaj go tam nie by?o. Nie wiem kompletnie co robi?. Z g?ry dzi?kuj?, pozdrawiam.

Postaw piwo autorowi tego posta

Wysłany: 2013-09-19, 16:31

__.A.__

Na forum: 5170 dni

Piwa: 855

Respekt: 110
Respekt: 110

w katalogu server.cfg sprawdz czy masz ustawione announce o warto?ci 0 czy 1 odpowiada to za wyszukiwanie serwera w zak?adce internet jak b?dziesz mia? ustawione tak:

announce 0

zmie? na

announce 1

Podpis
new map test beta:

ip serwera: 80.72.36.203:4056

Wysłany: 2013-09-19, 16:39

Camon91

Na forum: 4936 dni
Nick w MP: [SP]Camon_GDW

Piwa: 3

Respekt: 50

Tak, mam ustawione na 1.

Tagi: serwer :: znika :: zakładki :: internet
Anonymous

Na forum: 245 dni

Anonymous Koniecznie zajrzyj na:

Skocz do:  
GTAONLINE.PL » JĘZYKI PROGRAMOWANIA » PAWN Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi