Marichuanek,mo?esz si? okre?li? jako? bardziej jasno ?
Jaki to GameMode itp. Je?eli to Honest (przer?bka lub normalny) to wystarczy w pliku .pwn nacisn?? "CTRL+F" i wpisa? CMD:bank. Jak to ju? wpiszesz to tam powiniene? mie? linijk? "if(!DoInRange(5.5,playerid,822.01,1.74,1004.18))" i w?a?nie tam gdzie s? te liczby musisz zmieni? na koordynaty miejsca w kt?rym chcesz aby dzia?a?a komenda "/bank"
Leci browar dla was.
Ale mam jeszcze pytanie, jak rozpozna? te kordy tzn. chcia? bym wiedzie? gdzie znajd? to miejsce i np. za pomoc? komendy /pos, ale nie wiem jak TO rozszyfrowa? 822.4427,2.5110,1004.1797,88.2563
Je?eli kto? mo?e mi powiedzie?, je?eli moje pawno wymaga?o wgrania pliku "walk", ale w sieci jest tylko "seif_walk" i co mam z tym zrobi??
1. Te liczby oznaczaj? kordy, le?eli chcem ?eby w danym miejscu by?o idziesz do tego miejsca piszesz /save, potem wchodzisz w Dokumenty -> GTA San Andreas User Files -> SAMP -> savedpositions. I potem bierzesz kordy x,y,z.
2.Musisz pobra? include "walk", i doda? go to includes w pawno (Chyba oto chodzi).