Witam , zrobi?em sobie system Exportu ale mam jeden problem niby zrobi?em warunek na blokad? spawnowane pojazdy dla graczy i dzia?a tylko osobie kt?ra spawnowa?a ten pojazd, ale jak do pojazdu wejdzie inna osoba do pojazdu do spawnowanego przez koleg? jedzie na miejsce exportowanych pojazd?w to normalnie mu exportuje.
warunek blokuj?cy spawnowanych pojazd?w kom?d?.
zablokowa? og?lnie PlayerCar[playerid] ?eby nie dzia?a? ka?demu graczowi bez wzgl?du kto go spawnowa? ,mo?e dla kogo? to bana? ale ja normalnie nie mam pomys?u ;E dzi?ki z g?ry .
jak nie zablokowa?em jak zablokowa?em pojazd stworzony przez gracza PlayerCar[playerid]
po wjechaniu w Checkpoint
warunek sprawdzaj?cy: czy gracz jest w poje?dzie spawnowanym if(vehicleid == PlayerCar[playerid])
je?eli jest to wy?wietla t? wiadomo?c czyli jest dobrze i to dzia?a tylko jak kto? inny wejdzie do pojazdu tego gracza to wiadomo?? ju? si? nie wy?wietli bo pojazd nie nale?y ju? do niego i jak to zablokowa? prosz? o pomoc