Hej napisa?em server na Windowsie i teraz mam problem jak doda? server na hosting, kt?ry ma Linuxa Pobra?em paczk? pod Linxa i co dalej trzeba pozmienia? ?eby wszystko dzia?a?o?
Script[gamemodes/******.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
Nie wiem dlaczego pojawia si? taki b??d wszystko dobrze doda?em i nie weim dlaczego nie czyta mi mapy.
[ Dodano: 2012-07-06, 14:28 ]
To ja mo?e opisze troch? to bo mi si? ?pieszy bo chcia?em dzi? otworzy? m?j server.
To wi?c tak hosting to MaxRate.pl i tak doda?em mapk? i kilka filterscript'?w. Zmieni?em wszystko w server.cfg doda?em jeszcze linijke plugins streamer.so bo obiekty mam w streamerze. I nie wiem dlaczego filterscript'y doda?y si? i dzia?aj? a gamemode nie dzia?a wy?wietla si? komunikat:
Pisze tu ?e nie mo?e znale?? takiego pliku ale ona jest dodana nie wiem mo?e mieli?cie styczno?? z takim czym? nie wiem nie mog? nic z tym zrobi? ju? pr?bowa?em na wszystkie sposoby.
Po wej??iu na server zamiast da? gracza do wybiera?ki to jest tylko widok nie idzie do wybiera?ki i nic nie mo?na zrobi? jak naci?niessz Shift ?eby przenios?o dalej to gracz spada a p??niej spawnuje si? gdzie? na wsi. I nic nie ma tak jakbym mapa nie by?a za?adowana bo nie pokazuj? sie TextDrawy i nie dzia?aj? ?adne komendy z mapy a te z filterscript'?w dzia?aj? np: spawn aut.
[ Dodano: 2012-07-06, 14:39 ]
Wszystko doda?em tak jak powinno by? w gamemodes jest mapa w filterscripts s? filterscript'y i wszystko w .amx'ie tak jak powinno by?.
Ja ju? nie mam si?y do tego siedze nad tym od samego rana ju? wszystkiego pr?bowa?em! ;D
[ Dodano: 2012-07-06, 14:42 ]
Na moim kompie [Windows] wszystko dzia?a normalnie tam tak samo dodawa?em tam na hosting [Linux] tylko w plugins doda?em streamer.so. I nic wi?cej ja ju? nie mam poj?cia co i jak zrobi?.